Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Kavgam

Üretici Liste Fiyat
260,00
163,80
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

*Kavgam* Adolf Hitler’in siyasi ideolo­jisini ve Almanya için gelecek planlarını belirttiği bir otobiyografidir. Nazi rejiminin propagandası niteliğindeki kitabın yazımı sırasında Hitler, 1923 yılının Kasım ayın­da Münih’teki başarısızlığı *siyasi suç* olarak nitelendirdiği için tutuklandı, bunun üzerine kitabı, yardımcısı Rudolf Hess’e dikte etmeye başladı. Bu sırada, kitabın iki cilt olması gerektiğini fark etti ve birinci cildi 1925 yılının ilk aylarında, ikinci cildi ise 1926 yılında yayımlandı. O dönemde Landsberg valisi, kitabın çok satacağına inandığı için Hitler’in finansal yükümlü­lüklerini yerine getirmesine ve yargılama sırasındaki masrafların karşılanmasına olanak tanıdı. Hitler, kitabın satışından gelen gelirlerin, kendisini

Kavgam Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Puslu Yayıncılık
Yazar : Adolf Hitler
Barkod : 9786057869036
Boyut : 14x21
Sayfa Sayısı : 528
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2019
Çevirmen : Birgül Yorulmaz
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

“Kavgam” Adolf Hitler’in siyasi ideolo­jisini ve Almanya için gelecek planlarını belirttiği bir otobiyografidir. Nazi rejiminin propagandası niteliğindeki kitabın yazımı sırasında Hitler, 1923 yılının Kasım ayın­da Münih’teki başarısızlığı “siyasi suç” olarak nitelendirdiği için tutuklandı, bunun üzerine kitabı, yardımcısı Rudolf Hess’e dikte etmeye başladı. Bu sırada, kitabın iki cilt olması gerektiğini fark etti ve birinci cildi 1925 yılının ilk aylarında, ikinci cildi ise 1926 yılında yayımlandı. O dönemde Landsberg valisi, kitabın çok satacağına inandığı için Hitler’in finansal yükümlü­lüklerini yerine getirmesine ve yargılama sırasındaki masrafların karşılanmasına olanak tanıdı. Hitler, kitabın satışından gelen gelirlerin, kendisinin Reich Şan­sölyesi olarak atanmasına kadar elinde tuttuğu sayısız hukuk danışmanını finan­se etmek için yeterli gelir sağlayacağını umut ediyordu. Kitap, 1933 yılının başla­rına kadar iyi kazanç sağladı, ama asıl yükselişi 1933 yılı sonrasında yakaladı. Kitabın, 1945 yılına kadar on bir milyon basıldığı tahmin edilmektedir.

Hitler’in ölümünün ardından kitabın telif hakları Bavyera Eyalet Hükümetine geç­ti, hükümet de kitabın baskısının yapıl­masına izin vermedi. Hitler’in ölümünün üzerinden geçen 70 yılın ardından kitap, yeniden basılmaya başladı.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.