Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Kıymetli Evrak Hukukunun Esasları

Üretici Liste Fiyat
185,00
172,05
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 7-8 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Kıymetli Evrak Hukukunun Esasları kitabının 9. baskısında, tüm sayfalar ve açıklamalar tekrar gözden geçirilmiş ve özellikle bazı tartışmalı konulara ilişkin Yargıtay kararları da eklenmiştir. Ayrıca, muhatap bankanın 2021 yılı için karşılıksız çıkan her çek yaprağı için ödemekle yükümlü olduğu tutar da güncellenmiştir. Önemli bir ekleme de bonoda yazılan malen/nakden kayıtlarıyla ilgili uyuşmazlıklarda ileri sürülen talil iddialarına ilişkin açıklamalar ve Yargıtay kararlarıdır.

Ayrıca, doktrindeki yeni görüşlere de mümk&uu

Kıymetli Evrak Hukukunun Esasları Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Adalet Yayınevi
Yazar : Hasan Pulaşlı
Barkod : 9786257467223
Boyut : 17x25
Sayfa Sayısı : 582
Cilt Tipi : Ciltli
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2021
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Kıymetli Evrak Hukukunun Esasları kitabının 9. baskısında, tüm sayfalar ve açıklamalar tekrar gözden geçirilmiş ve özellikle bazı tartışmalı konulara ilişkin Yargıtay kararları da eklenmiştir. Ayrıca, muhatap bankanın 2021 yılı için karşılıksız çıkan her çek yaprağı için ödemekle yükümlü olduğu tutar da güncellenmiştir. Önemli bir ekleme de bonoda yazılan malen/nakden kayıtlarıyla ilgili uyuşmazlıklarda ileri sürülen talil iddialarına ilişkin açıklamalar ve Yargıtay kararlarıdır.

Ayrıca, doktrindeki yeni görüşlere de mümkün mertebe yer verdiğimizi ifade etmek isterim. Değerli hukukçuların ve akademisyen meslektaşlarımın kitabımıza gösterdiği teveccüh, bizi daha da sorumluluk almaya ittiğini özellikle anmak isterim.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.