Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Olağanüstü Bir Gece

Üretici Liste Fiyat
25,00
17,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 7-8 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

İnsan doğasını ve psikolojisini anlamaya ve açıklamaya çalışan Stefan Zweig, bu amaçla yazdığı eserlerine 1922 yılında kaleme aldığı Olağanüstü Bir Gece adlı yapıtını da ekler. Hiçbir şeye karşı heyecan duymayan ve gerçekten duygularının köreldiğini hatta yok olduğunu düşünen bir asilzadenin kendini arayışını anlatır. *Her zaman hayattaydım ama yaşamaya cesaretim yoktu.* diyen kahramanımız, yaşadığı birkaç basit olayla bazı şeylerin farkına varacaktır.

Herkesin hayatında hemen hemen karşılaştığı sıradan olayların bir insanın uyanışında, kendini buluşundaki etkisini görünce aslında yaşamanın şansa bırakılamayacağını fark edeceksiniz.

Baron R.nin sözleriyle; *Çünkü her şey küçük bir yaşantıdan ibaret.*

Olağanüstü Bir Gece Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Nina Yayınları
Yazar : Stefan Zweig
Barkod : 9786050627695
Boyut : 14x21
Sayfa Sayısı : 76
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2020
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

İnsan doğasını ve psikolojisini anlamaya ve açıklamaya çalışan Stefan Zweig, bu amaçla yazdığı eserlerine 1922 yılında kaleme aldığı Olağanüstü Bir Gece adlı yapıtını da ekler. Hiçbir şeye karşı heyecan duymayan ve gerçekten duygularının köreldiğini hatta yok olduğunu düşünen bir asilzadenin kendini arayışını anlatır. “Her zaman hayattaydım ama yaşamaya cesaretim yoktu.” diyen kahramanımız, yaşadığı birkaç basit olayla bazı şeylerin farkına varacaktır.

Herkesin hayatında hemen hemen karşılaştığı sıradan olayların bir insanın uyanışında, kendini buluşundaki etkisini görünce aslında yaşamanın şansa bırakılamayacağını fark edeceksiniz.

Baron R.nin sözleriyle; “Çünkü her şey küçük bir yaşantıdan ibaret.”

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.