Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Sadece Senin İçin!

Üretici Liste Fiyat
69,90
47,53
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Yüzyıllardır yaşam alanlarında gördüğün, duyduğun, hissettiğin, genetiğinde, bilinçaltında, bilinçüstünde olan, sana kendini karamsar hissettiren, potansiyelini durduran, gerçek seni görmeni, göstermeni, güçlü yeteneklerini arttırmanı engelleyen hiçbir olumsuz düşüncenin sahibi sen değilsin. Hayat gerçeklerle akarken tümden kendine varımlar ise senin çözümün değil. Ruhun zaten erdemli bir ermişken aklı er

Sadece Senin İçin! Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Koloni
Yazar : Bilge Öztekin
Barkod : 9786258482218
Boyut : 13.5x21
Sayfa Sayısı : 176
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2022
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Yüzyıllardır yaşam alanlarında gördüğün, duyduğun, hissettiğin, genetiğinde, bilinçaltında, bilinçüstünde olan, sana kendini karamsar hissettiren, potansiyelini durduran, gerçek seni görmeni, göstermeni, güçlü yeteneklerini arttırmanı engelleyen hiçbir olumsuz düşüncenin sahibi sen değilsin. Hayat gerçeklerle akarken tümden kendine varımlar ise senin çözümün değil. Ruhun zaten erdemli bir ermişken aklı erdiremediğin erdemlerin ise halihazırda kalbinin tam ortasında durmakta. O en güzel halin ise hep olmak istediklerinin içinde.

Sen isminden, hissettiğinden, sahip olduklarından, anlatılandan, öğretilenden bambaşka ve daha fazlasıyla varsın. Sana senin için bu kitapta özünde var olan beyin gücünün, düşünce yönetiminin, yeteneklerini arttırmanın anahtarını sundum.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.