Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

1984

Üretici Liste Fiyat
79,50
62,01
Yorum Yap
Listeye Ekle
8 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Yeni Bir Okuma Deneyimine Hazır Mısınız?
Bitmeyen bir savaşın, cehalete övgünün ve itaatin en yu¨ksek erdem oldugˆu o¨gˆretisinin ic¸inde, yas¸ayan herkesin go¨zetlendigˆi ve toplumun tu¨m fertlerinin birbirini denetledigˆi bir toplumda, bir adamın aklına c¸ok tehlikeli bir soru gelir: Daha gu¨zel bir du¨nya kurabilir miydik?
Winston bu sorunun yanıtını o¨nce proleterlerin du¨nyasında, sonra gec¸mis¸te, sonra da Julia ile girdigˆi yasak ilis¸kide arar. Ama fark etmedigˆi bir s¸ey vardır: Teknoloji, korkunc¸ bir rejimin tu¨m bu masum duyguları yok edebilecegˆi kadar ilerlemis¸tir.
George Orwell’ın karanlık du¨nyasına hos¸ geldiniz. Beta Kitap, Orwell’ın gu¨venlik kameralarıyla c¸evrelenmis¸, izleyen ve izlenenin birbirine k

1984 Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Beta Kitap
Yazar : George Orwell
Barkod : 9786052428917
Boyut : 17x24
Sayfa Sayısı : 80
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2021
Çevirmen : Zeynep Nur Ayanoğlu
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Yeni Bir Okuma Deneyimine Hazır Mısınız?
Bitmeyen bir savaşın, cehalete övgünün ve itaatin en yüksek erdem olduğu öğretisinin içinde, yaşayan herkesin gözetlendiği ve toplumun tüm fertlerinin birbirini denetlediği bir toplumda, bir adamın aklına çok tehlikeli bir soru gelir: Daha güzel bir dünya kurabilir miydik?
Winston bu sorunun yanıtını önce proleterlerin dünyasında, sonra geçmişte, sonra da Julia ile girdiği yasak ilişkide arar. Ama fark etmediği bir şey vardır: Teknoloji, korkunç bir rejimin tüm bu masum duyguları yok edebileceği kadar ilerlemiştir.
George Orwell’ın karanlık dünyasına hoş geldiniz. Beta Kitap, Orwell’ın güvenlik kameralarıyla çevrelenmiş, izleyen ve izlenenin birbirine karıştığı distopyasını çizgi roman olarak yayımlıyor. İnsanın ve iktidarın kirli doğasına dair yazılmış en sert eserlerden biri, Ata Özdemirci’nin kurgusu ve Ece Zeber’in çizimiyle okurla buluşuyor.
Bu çizgi roman, 1984’ü okumamış olanlar için Orwell’ın dünyasına giriş, eserin hayranları içinse önemli bir koleksiyon parçası niteliğinde.
İnsanı bekleyen geleceğe dair, geçmişten günümüze ciddi bir uyarı.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.