Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

2022 Arabuluculuk Sınavlarına Hazırlık Tamamı Çözümlü Güncel Soru Bankası ve İlgili Mevzuat

Üretici Liste Fiyat
122,00
113,46
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 7-8 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Arabuluculuk, ülkemizde özellikle son zamanlarda ciddi bir uygulama alanı bulan alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinden biridir. Özellikle son zamanlarda dava şartı arabuluculuk kapsamının genişlemiş olması, mesleğe olan ilgiyi daha da artırmaktadır. Ülkemizde en son 2019 yılında arabuluculuk sınavı yapılmıştır. Bizler de son yapılan yazılı sınavda yüksek puan alarak arabulucu olduk. Hâlihazırda İş hukuku, Tüketici hukuku ve Ticaret hukuku alanlarında Uzman arabuluculu olarak mesleğimizi icra etmeye devam etmekteyiz. Gelinen aşamada gerek sınav sürecinde gerekse de uygulama da edindiğimiz bilgi, tecrübe ve deneyimlerimizi siz değerli meslekta

2022 Arabuluculuk Sınavlarına Hazırlık Tamamı Çözümlü Güncel Soru Bankası ve İlgili Mevzuat Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Adalet Yayınevi
Yazar : Özgül Aslan
Barkod : 9786258092028
Boyut : 16x23.5
Sayfa Sayısı : 216
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2022
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Arabuluculuk, ülkemizde özellikle son zamanlarda ciddi bir uygulama alanı bulan alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinden biridir. Özellikle son zamanlarda dava şartı arabuluculuk kapsamının genişlemiş olması, mesleğe olan ilgiyi daha da artırmaktadır. Ülkemizde en son 2019 yılında arabuluculuk sınavı yapılmıştır. Bizler de son yapılan yazılı sınavda yüksek puan alarak arabulucu olduk. Hâlihazırda İş hukuku, Tüketici hukuku ve Ticaret hukuku alanlarında Uzman arabuluculu olarak mesleğimizi icra etmeye devam etmekteyiz. Gelinen aşamada gerek sınav sürecinde gerekse de uygulama da edindiğimiz bilgi, tecrübe ve deneyimlerimizi siz değerli meslektaşlarımızla paylaşmak için elinizdeki eseri yazmış bulunmaktayız.

Bizler 2022 yılında yapılacak olan sınava hazırlanan adayların, kapsamlı ve kaliteli bir çalışmaya ihtiyacı olduğunu düşünerek bu kitaba başladık. Kitabımızda, Temel arabuluculuk eğitimi katılımcı kitabı baz alınarak modül modül çalışmalar yapılmıştır. Hazırladığımız tüm testlerin çözümlerini de kitapta yayınladık. Böylelikle bir yandan testleri çözerken diğer yandan çözümler ile de modülleri tekrar etmiş olacaksınız. Eserimiz bu haliyle tamamen günceldir. Bu kaynağın sınava hazırlanan ve başarılı olmayı umut eden tüm meslektaşlarımıza faydalı olmasını umuyoruz. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.