Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Adli Tıp

Üretici Liste Fiyat
245,00
240,10
Yorum Yap
Listeye Ekle
1 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Editörlüğünü Prof. Dr. Erdem Özkara`nın yaptığı ve değerli diğer uzman akademisyenlerin çalışmalarıyla önemli katkılar sağladıkları ‘HUKUK ÖĞRENCİLERİ ve UYGULAYICILARI İÇİN ADLİ TIP` isimli kitap, yalnızca son yıllarda tıp ve sağlık hukuk açısından güncel konuları içermekle kalmayıp, ismi gibi, sayısı oldukça az ama hem hukuk öğrencileri hem de hukuk uygulamacıları için de pratik başvuru kitabı olarak yargı uygulamasına önemli bir katkı sağlayacaktır. İçerdiği konular, ağırlıklı olarak ceza hukuku uygulamalarında uygulamacıları yönlendirip aydınlatarak maddi gerçeğin ortaya konulması suretiyle adaletin tesisine fayda sağl

Adli Tıp Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Seçkin Yayıncılık
Yazar : Erdem Özkara
Barkod : 9789750258695
Boyut : 16x24
Sayfa Sayısı : 424
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2020
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Editörlüğünü Prof. Dr. Erdem Özkara`nın yaptığı ve değerli diğer uzman akademisyenlerin çalışmalarıyla önemli katkılar sağladıkları ‘HUKUK ÖĞRENCİLERİ ve UYGULAYICILARI İÇİN ADLİ TIP` isimli kitap, yalnızca son yıllarda tıp ve sağlık hukuk açısından güncel konuları içermekle kalmayıp, ismi gibi, sayısı oldukça az ama hem hukuk öğrencileri hem de hukuk uygulamacıları için de pratik başvuru kitabı olarak yargı uygulamasına önemli bir katkı sağlayacaktır. İçerdiği konular, ağırlıklı olarak ceza hukuku uygulamalarında uygulamacıları yönlendirip aydınlatarak maddi gerçeğin ortaya konulması suretiyle adaletin tesisine fayda sağlayacak olsa da, hukukun diğer disiplinlerine ortak diğer konular hukukun başka disiplinlerinde de yararlanılacak bilgiler içermektedir. Bu kitap ve sayısı az da olsa benzer alandaki yayınlar, artık hukuk fakültelerinde bir zorunlu ders olarak kabulü kaçınılmaz bir ihtiyaç olan Adli Tıp derslerinde öğrenciler için ders materyali sunma ötesinde avukat meslektaşlar, kolluk teşkilatı ve diğer adalet uygulamacıları için de özlü bilgiler, dikkat çekici detaylar ve uygulama pratiği işleyişi bilgisi sunmaktadır.

Çalışmanın daha sonraki basılarında içerdiği konuların ek açıklama ve örnek olgularla daha da zenginleşmesi, başka çalışma konusu ve katkı sağlayan akademisyenlerin artması ve sadece hukuk fakültesi öğrencileri ve tıp mensubu olmayan uygulamacılara değil, genelde tıp özelde adli tıp eğitimi alan öğrenciler için de başvuru eseri olmasını dilerim. Hukuk öğrencileri ve uygulamacıların, adli tıp alanında yazılmış az sayıdaki ders kitabı seviyesindeki bu derlemeden, güncel özlü, akıcı ve pratik bilgiler içeren kitaptan azami yararlanmalarını temenni ederim.

PROF. DR. DR. H.C. YENER ÜNVER
Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.