Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Hawking Aforizmalar

Üretici Liste Fiyat
80,00
54,40
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 7-8 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Bu sözlerin altında, yaşadığımız zaman dilimine buluşlarıyla damga vurmuş bir biliminsanının kibirli dışavurumunu aramak manasız olurdu. Sayfaları çevirmeye başladığınız an göreceksiniz ki o aslında kendini *nasıl ve neden diye sormaktan asla bıkmamış bir çocuk* olarak tanımlıyor.

Yetişkinlik çağının tamamını başka insanların yardımına muhtaç geçirmiş olmasına rağmen umudunu, yaşama arzusunu ve hatta adı yıkımla yan yana yazılı olan insanoğluna dair inancını koruyor. Fakat Schrödinger’in kedisinden bahsedildiğini duyunca eli tabancasına gitmiyor da değil… UFO gördüğünü rapor edenleri hafife alıyor olabilir ancak uzaydaki akıllı yaşam formlarının er ya da geç gezegenimizi ziyaret edeceğine inandığını söyleyip şunları ekliyor: *Uzayl

Hawking Aforizmalar Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Zeplin Kitap
Yazar : Stephen Hawking
Barkod : 9786052060476
Boyut : 13x20
Sayfa Sayısı : 136
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2018
Çevirmen : Zeynep Serinker
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Bu sözlerin altında, yaşadığımız zaman dilimine buluşlarıyla damga vurmuş bir biliminsanının kibirli dışavurumunu aramak manasız olurdu. Sayfaları çevirmeye başladığınız an göreceksiniz ki o aslında kendini “nasıl ve neden diye sormaktan asla bıkmamış bir çocuk” olarak tanımlıyor.

Yetişkinlik çağının tamamını başka insanların yardımına muhtaç geçirmiş olmasına rağmen umudunu, yaşama arzusunu ve hatta adı yıkımla yan yana yazılı olan insanoğluna dair inancını koruyor. Fakat Schrödinger’in kedisinden bahsedildiğini duyunca eli tabancasına gitmiyor da değil… UFO gördüğünü rapor edenleri hafife alıyor olabilir ancak uzaydaki akıllı yaşam formlarının er ya da geç gezegenimizi ziyaret edeceğine inandığını söyleyip şunları ekliyor: “Uzaylıların bizi ziyareti, az çok Kolomb’un Amerika’ya ayak basmasına benzeyecektir ki bu durum Kızılderililer açısından pek de iyi sonuçlanmamıştı.”

Hawking’in de öğütlediği gibi, bu kitap ayakları yerine gökyüzüne bakmayı seçenler için!

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.