Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Ahmet Midhat Efendi

Üretici Liste Fiyat
19,00
12,92
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Ahmet Midhat Efendi, ancak yakın zamanlarda iade-i itibar yapabildiğimiz edebi şahsiyetlerimizden biridir. Eserleri Latin harflerine yakın zamanda aktarılma imkânı bulabilmiştir.

Rızaeddin Fahreddin, Başkurt Türklerinin önemli şahsiyetlerinden biridir. Müftüdür ve yazardır. Ahmet Midhat Efendi ile bizzat tanışmış, onun eserlerini dikkatlice okumuş ve Rusya Müslümanlarına da sabırla tanıtmıştır. Bu eser ilk kez Türkiye Türkçesine aktarıldı. Türk edebiyatı araştırmacıları adına büyük önem taşımaktadır. Tarihin tozlu raflarından indirilip Türk edebiyatına kazandırılmıştır. Kitabın aslı 1913 yılında, Ahmet Midhat Efendi’nin vefatından bir sene sonra, Orenburg Vakit Matbaası’nda, Tatarca olarak, Arap harfleriyle basılmıştır. Eserin bu a

Ahmet Midhat Efendi Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Ferfir Yayıncılık
Yazar : Rızaeddin Fahreddin
Barkod : 9786059937955
Boyut : 14x21
Sayfa Sayısı : 160
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2018
Çevirmen : Ömer Küçükmehmetoğlu
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Ahmet Midhat Efendi, ancak yakın zamanlarda iade-i itibar yapabildiğimiz edebi şahsiyetlerimizden biridir. Eserleri Latin harflerine yakın zamanda aktarılma imkânı bulabilmiştir.

Rızaeddin Fahreddin, Başkurt Türklerinin önemli şahsiyetlerinden biridir. Müftüdür ve yazardır. Ahmet Midhat Efendi ile bizzat tanışmış, onun eserlerini dikkatlice okumuş ve Rusya Müslümanlarına da sabırla tanıtmıştır. Bu eser ilk kez Türkiye Türkçesine aktarıldı. Türk edebiyatı araştırmacıları adına büyük önem taşımaktadır. Tarihin tozlu raflarından indirilip Türk edebiyatına kazandırılmıştır. Kitabın aslı 1913 yılında, Ahmet Midhat Efendi’nin vefatından bir sene sonra, Orenburg Vakit Matbaası’nda, Tatarca olarak, Arap harfleriyle basılmıştır. Eserin bu asıl nüshası üzerinden aktarma yapıldı. Eser, büyük bir titizlikle Türkiye Türkçesine bir asır sonra da olsa kazandırılmış oldu.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.