Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Alice Harikalar Diyarında

Üretici Liste Fiyat
110,00
91,30
Yorum Yap
Listeye Ekle
3 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Alice Harikalar Diyarı’nda, bir tavşan deliğinden bambaşka bir dünyaya adım atan ku¨çu¨k bir kız çocuğunun başına gelenleri anlatır. Bildiğimiz du¨nya bu macera boyunca rafa kalkar ve kendi kuralları olan ya da belki hiçbir kuralı olmayan bir gerçekliğin perdeleri aralanır. Maceraları çok seven Alice’in tavşanın peşinden gitmesi onu bir anda fizik kurallarının çok da geçerli olmadığı garip bir du¨nyanın labirentlerine sokar. Birbirinden farklı, acayip karakterlerle tanışacağı, hayalgu¨cu¨nu¨n at koşturduğu bu diyarda onu olağanu¨stu¨ deneyimler ve yaşantılar beklemektedir.

Alice’in *içine yuvarlandığı* bu du¨şsel du¨nya kullanılan sözcüklerdeki ses, biçim, anlam çağrışımlarından ötürü çok özgün bir metnin oluşmasına vesile olmuştur

Alice Harikalar Diyarında Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Dipnot Yayınları
Yazar : Lewis Carroll
Barkod : 9786054878932
Boyut : 13x20
Sayfa Sayısı : 150
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2017
Çevirmen : Gamze Rastgele
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Alice Harikalar Diyarı’nda, bir tavşan deliğinden bambaşka bir dünyaya adım atan küçük bir kız çocuğunun başına gelenleri anlatır. Bildiğimiz dünya bu macera boyunca rafa kalkar ve kendi kuralları olan ya da belki hiçbir kuralı olmayan bir gerçekliğin perdeleri aralanır. Maceraları çok seven Alice’in tavşanın peşinden gitmesi onu bir anda fizik kurallarının çok da geçerli olmadığı garip bir dünyanın labirentlerine sokar. Birbirinden farklı, acayip karakterlerle tanışacağı, hayalgücünün at koşturduğu bu diyarda onu olağanüstü deneyimler ve yaşantılar beklemektedir.

Alice’in *içine yuvarlandığı* bu düşsel dünya kullanılan sözcüklerdeki ses, biçim, anlam çağrışımlarından ötürü çok özgün bir metnin oluşmasına vesile olmuştur. Yayımlandığı ilk günden bu yana her yaştan okurun başucu kitabı olan bu muazzam eseri okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.