Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Arabuluculuk Sınavına Hazırlık Soru Bankası

Üretici Liste Fiyat
225,00
209,25
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 7-8 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk kanunu, arabulucu olacak kişilerin belirli bir eğitimden geçmesini ve daha sonra Adalet Bakanlığı tarafından düzenlenen sınava girerek arabuluculuk belgesi almasını zorunlu kılmaktadır. Bu kitap, kanun ve yönetmeliklerin öngördüğü arabuluculuk eğitimini tamamlayıp Adalet Bakanlığı’nın açacağı arabuluculuk sınavlarına hazırlanan adaylara destek olmak amacıyla kaleme alınmıştır. Bu amaçla modül bazında hazırlanan toplam 260 adet soruyu kapsayan örnek bir soru bankası oluşturulmuştur. Kitabın ön bölümünde arabuluculuk sınavıyla ilgili Yönetmelik hükümlerine adaylara faydalı olur düşüncesiyle ye

Arabuluculuk Sınavına Hazırlık Soru Bankası Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Platon Hukuk
Yazar : Zeyyat Sabuncuoğlu
Barkod : 9786258128260
Boyut : 16x24
Sayfa Sayısı : 139
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2022
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk kanunu, arabulucu olacak kişilerin belirli bir eğitimden geçmesini ve daha sonra Adalet Bakanlığı tarafından düzenlenen sınava girerek arabuluculuk belgesi almasını zorunlu kılmaktadır. Bu kitap, kanun ve yönetmeliklerin öngördüğü arabuluculuk eğitimini tamamlayıp Adalet Bakanlığı’nın açacağı arabuluculuk sınavlarına hazırlanan adaylara destek olmak amacıyla kaleme alınmıştır. Bu amaçla modül bazında hazırlanan toplam 260 adet soruyu kapsayan örnek bir soru bankası oluşturulmuştur. Kitabın ön bölümünde arabuluculuk sınavıyla ilgili Yönetmelik hükümlerine adaylara faydalı olur düşüncesiyle yer verilmiştir.
Bu kitap, arabuluculuk eğitimlerinin başladığı ilk günden bugüne kadar eğitimlerde sürekli olarak görev almış iki uzmanın ortak çalışmasıyla ortaya çıkmıştır. Bu çalışma, arabulucu - hukukçu kimliği ile Av. Arabulucu Hakkı Savunur SOĞANCI ile insan kaynakları ve davranış bilimleri üzerinde çalışma yapan öğretim üyesi Prof.Dr. Zeyyat Sabuncuoğlu’nun işbirliği ile hazırlanmıştır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.