Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Asya

Üretici Liste Fiyat
108,00
84,24
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

“Asya –asıl adı Anna’ydı ama Gagin ona Asya diyordu, müsaadenizle ben de öyle diyeceğim– eve girdi ve çok geçmeden ev sahibesiyle birlikte geri döndüler.”
Turgenyev’in 1858’de kaleme aldığı Asya, Almanya’da karşılaşan iki Rus gencin birbirine âşık olmasıyla başlar: Bay N.N ve Asya. On yedi yaşındaki Asya’nın babası aristokrat, annesiyse köylü bir kadındır. Asya, birbirinden oldukça farklı bu iki sosyal tabakanın içinde büyür ancak hiçbirine ait olamaz ve hiçbirinde kabul görmez. Rus aristokrasisi içinde bir yer edinmesi mümkün görünmeyen genç kız

Asya Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

“Asya –asıl adı Anna’ydı ama Gagin ona Asya diyordu, müsaadenizle ben de öyle diyeceğim– eve girdi ve çok geçmeden ev sahibesiyle birlikte geri döndüler.”
Turgenyev’in 1858’de kaleme aldığı Asya, Almanya’da karşılaşan iki Rus gencin birbirine âşık olmasıyla başlar: Bay N.N ve Asya. On yedi yaşındaki Asya’nın babası aristokrat, annesiyse köylü bir kadındır. Asya, birbirinden oldukça farklı bu iki sosyal tabakanın içinde büyür ancak hiçbirine ait olamaz ve hiçbirinde kabul görmez. Rus aristokrasisi içinde bir yer edinmesi mümkün görünmeyen genç kız, bu yüzden abisi Gagin’le Ren Nehri kıyısında bir şehre yerleşir. Avrupa, Asya’nın kendi hayatına bir yön verebilmesi için tek şansı olarak görülmektedir. Ancak geç kızın Bay N.N. ile karşılaşması Gagin’in planlarını değiştirmesine neden olacaktır.
Asya farklı bir ülkede karşılaşan ve farklı sosyal sınıflardan gelen birbirine âşık iki gencin hikâyesiyle modernleşme sürecindeki Rus toplumunun kimlik meselesi ve aidiyet sorununu, sınıflar arası çatışma, değişim ve kadının toplumdaki yeri gibi çarpıcı meseleler üzerinden anlatıyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.