Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Atatürk

Üretici Liste Fiyat
540,00
421,20
Yorum Yap
Listeye Ekle
3 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Bu kitapta, 1923-1938 arasındaki kısa zaman diliminde doğarak tüm yurda yayılan Atatürk devrimlerinin çeşitli alanlardaki uygulamaları ve geleceğe yansıyan etkileri üzerinde durulmakta.

Eğitim, tarım, endüstri, sosyal yapı, askerlik, sağlık, kent, siyaset, mimari, güzel sanatlar, tasarım, gençler, çocuklar ve daha nice konuda Atatürk’ün yaşamımızı değiştiren ve bizi çağdaş, onurlu, özgür birer birey, ülkemizi modern bir ülke haline getiren fikirleri ve uygulamaları bilimsel kaynaklardan ve tanık olanların ağzından yansıtılmakta. Tek yol göstericinin bilim olduğunu, sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından birini yitirdiğini söyleyerek bilime ve sanata verdiği önemi vurgulayan; Türkiye’yi Türkiye, bizi biz yapan bu büyük insa

Atatürk Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Atayurt Yayınevi
Yazar : Kolektif
Barkod : 9786257742337
Boyut : 16x23
Sayfa Sayısı : 518
Cilt Tipi : Ciltli
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2021
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Bu kitapta, 1923-1938 arasındaki kısa zaman diliminde doğarak tüm yurda yayılan Atatürk devrimlerinin çeşitli alanlardaki uygulamaları ve geleceğe yansıyan etkileri üzerinde durulmakta.

Eğitim, tarım, endüstri, sosyal yapı, askerlik, sağlık, kent, siyaset, mimari, güzel sanatlar, tasarım, gençler, çocuklar ve daha nice konuda Atatürk’ün yaşamımızı değiştiren ve bizi çağdaş, onurlu, özgür birer birey, ülkemizi modern bir ülke haline getiren fikirleri ve uygulamaları bilimsel kaynaklardan ve tanık olanların ağzından yansıtılmakta. Tek yol göstericinin bilim olduğunu, sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından birini yitirdiğini söyleyerek bilime ve sanata verdiği önemi vurgulayan; Türkiye’yi Türkiye, bizi biz yapan bu büyük insana olan gönül borcumuzun küçük bir bölümünü bu yazılarımızla ödeyebilirsek ne mutlu bize.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.