Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Berenice

Üretici Liste Fiyat
111,00
92,13
Yorum Yap
Listeye Ekle
5 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Isabel Kreitz tarafından tasarlanan bu seride farklı çizgi roman sanatçıları, klasik ve modern korku hikayelerini yeniden yorumluyorlar.

Gündelik hayatın gerçeküstü ve rahatsız edici unsurlarına uygun resimler bulma konusunda usta olan Jüliger, serimizin bu ilk kitabında Edgar Allan Poe’nun tüyler ürpertici hikâyesinden yaptığı uyarlamayı internetin, anime figürlerinin, camgirl’lerin ve modern pop-kültürün dünyasına taşıyor. Poe’nun orijinal hikâyesinden günümüz dünyasına uyarlanan delilik, ölüm ve çürüyüş motifleriyle dokunmuş bir yalnızlık ve dünyadan kopuş hikâ

Berenice Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Sırtlan Kitap
Yazar : Edgar Allan Poe
Barkod : 9786057476920
Boyut : 12x19
Sayfa Sayısı : 64
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2022
Çevirmen : Seda Niğbolu
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Isabel Kreitz tarafından tasarlanan bu seride farklı çizgi roman sanatçıları, klasik ve modern korku hikayelerini yeniden yorumluyorlar.

Gündelik hayatın gerçeküstü ve rahatsız edici unsurlarına uygun resimler bulma konusunda usta olan Jüliger, serimizin bu ilk kitabında Edgar Allan Poe’nun tüyler ürpertici hikâyesinden yaptığı uyarlamayı internetin, anime figürlerinin, camgirl’lerin ve modern pop-kültürün dünyasına taşıyor. Poe’nun orijinal hikâyesinden günümüz dünyasına uyarlanan delilik, ölüm ve çürüyüş motifleriyle dokunmuş bir yalnızlık ve dünyadan kopuş hikâyesi.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.