Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Berzah

Üretici Liste Fiyat
45,00
28,35
Yorum Yap
Listeye Ekle
7 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler
Yok olmaya yüz tutmuş bir coğrafyada, tek dostu Rosinant ile birlikte Duvar’a doğru yol alan Ali, kendini keşfetmeye başlar. Hayatta kalmaya çalışan Ali’nin bu distopik atmosferde karşılaştığı karakterler ve yaşadıkları, onu kendi gerçekliğini sorgulamaya ve kendisiyle yüzleşmeye iter. Paralel kurguda ise Ali’nin annesi Firdevs’in yaşamı üzerinden hem ailenin hem de dünyanın geldiği noktayla ilgili bilinmeyenler bir bir ortaya dökülür.
 
Berzah, sevgi eksikliği, kaygı, pişmanlık, yabancılaşma gib
Berzah Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Yok olmaya yüz tutmuş bir coğrafyada, tek dostu Rosinant ile birlikte Duvar’a doğru yol alan Ali, kendini keşfetmeye başlar. Hayatta kalmaya çalışan Ali’nin bu distopik atmosferde karşılaştığı karakterler ve yaşadıkları, onu kendi gerçekliğini sorgulamaya ve kendisiyle yüzleşmeye iter. Paralel kurguda ise Ali’nin annesi Firdevs’in yaşamı üzerinden hem ailenin hem de dünyanın geldiği noktayla ilgili bilinmeyenler bir bir ortaya dökülür.
 
Berzah, sevgi eksikliği, kaygı, pişmanlık, yabancılaşma gibi bireysel sorunlara değinirken iklim krizi, ötekileştirme, kötülüğün sıradanlaştırılması gibi toplumsal tespitlerle de distopyanın zaten yaşanmakta olduğunu gösteriyor. Ayşe Korkmaz, bu güçlü üstkurmacasıyla okuru kendi gerçekliğini sorgulamaya davet ediyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.