Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Beşinci Anlaşma

Üretici Liste Fiyat
126,00
79,38
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Bu kitabı eline alıp sayfalarını c¸evirdigˆinde, bilinc¸li yas¸amın sırlarını kes¸fetmeye ve ic¸ du¨nyanda anlam dolu bir yolculugˆa c¸ıkmaya hazır olmalısın. “Bes¸inci Anlas¸ma: Bilinc¸li Yas¸amın Sırları” adlı bu kitap, sıradan bir kis¸isel gelis¸im rehberi degˆil; aksine, ic¸ine dalmak ve gerc¸ek do¨nu¨s¸u¨mu¨n kapısını aralamak ic¸in bir davet niteligˆinde. 

Hayatın ic¸inde kos¸us¸tururken, belki de pek c¸ogˆumuz zamanın akıs¸ına kapılarak farkındalıgˆımızı kaybediyoruz. Anlamlı anları kac¸ırıyor, duygusal dalgalanmalara kapılıyor, ic¸sel huzuru ve dengeyi unutuyoruz. Oysa ki, yas¸amın gerc¸ek gu¨zellikleri, bilinc¸li bir s¸ekilde yas¸amayı sec¸tigˆimiz

Beşinci Anlaşma Hakkında Bilgiler
Türü : Başvuru Kitapları
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 143
ISBN : 9786254250996
Basım Yılı : 2023
Kağıt Tipi : 2. Hamur

Tükendi

Gelince Haber Ver

Bu kitabı eline alıp sayfalarını çevirdiğinde, bilinçli yaşamın sırlarını keşfetmeye ve iç dünyanda anlam dolu bir yolculuğa çıkmaya hazır olmalısın. “Beşinci Anlaşma: Bilinçli Yaşamın Sırları” adlı bu kitap, sıradan bir kişisel gelişim rehberi değil; aksine, içine dalmak ve gerçek dönüşümün kapısını aralamak için bir davet niteliğinde. 

Hayatın içinde koşuştururken, belki de pek çoğumuz zamanın akışına kapılarak farkındalığımızı kaybediyoruz. Anlamlı anları kaçırıyor, duygusal dalgalanmalara kapılıyor, içsel huzuru ve dengeyi unutuyoruz. Oysa ki, yaşamın gerçek güzellikleri, bilinçli bir şekilde yaşamayı seçtiğimiz anlarda gizlidir. 

Bu kitap, bilinçli yaşamın kapılarını aralamak için önemli bir adımdır. Burada, hayatın anlamını ve içsel dönüşümün gücünü keşfedeceğiz. Zihnimizin gürültüsünden sıyrılarak kalbimizin derinliklerine inmek, duygusal zenginliklerimizi anlamak ve kendimizle gerçek bir bağlantı kurmak için yola çıkacağız. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.