Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Bir Karakter Yaratmak

Üretici Liste Fiyat
249,00
149,40
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Bir Karakter Yaratmak başlıklı ünlü kitabında Stanislavski oyuncunun yeteneğinin merkezinde bulunan hayal gücü oluşumunu keşfederek oyunculuk “sistem”ini geliştirmektedir.

Bir Karakter Yaratmak kitabı ifadeler, eylem ve konuşma gibi araçlarla sahne üzerinde bir karakterin fiziksel olarak gerçekleştirilmesiyle ilgilidir. Her teori mutlak şekilde uygulamayla bağlantılıdır  bu nedenle eser oyunculuk için mükemmel bir el kitabıdır. Stanislavski’nin eserleri her kuşaktan oyuncu ve eğitimci için bir esin kaynağı olmuş ve kariyerlerinin her aşamasında tüm oyuncu ve yönetmenler için önemli bir okuma metni olmayı sürdürm&uum

Bir Karakter Yaratmak Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Pegasus Yayınları
Yazar : Konstantin Stanislavski
Barkod : 9786053431091
Boyut : 14x21
Sayfa Sayısı : 336
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2020
Çevirmen : Suat Taşer
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Bir Karakter Yaratmak başlıklı ünlü kitabında Stanislavski oyuncunun yeteneğinin merkezinde bulunan hayal gücü oluşumunu keşfederek oyunculuk “sistem”ini geliştirmektedir.

Bir Karakter Yaratmak kitabı ifadeler, eylem ve konuşma gibi araçlarla sahne üzerinde bir karakterin fiziksel olarak gerçekleştirilmesiyle ilgilidir. Her teori mutlak şekilde uygulamayla bağlantılıdır  bu nedenle eser oyunculuk için mükemmel bir el kitabıdır. Stanislavski’nin eserleri her kuşaktan oyuncu ve eğitimci için bir esin kaynağı olmuş ve kariyerlerinin her aşamasında tüm oyuncu ve yönetmenler için önemli bir okuma metni olmayı sürdürmüştür.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.