Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Kader’in Peşinde

Üretici Liste Fiyat
160,00
116,80
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 7-8 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

"Efendim, İngiltere ve İrlanda`da yazarlığın şimdiki koşullarını biraz aydınlatan bu mektubu yayınlamanızı isteyebilir miyim?

Altı yıl önce, Mr. Grand Richards, Londra`da yayıncı, benimle, benim yazdığım Dublinliler adlı öykü kitabını yayınlamak için sözleşme imzaladı. On ay kadar sonra bir öyküyü ve ötekilerden bazı çıkarmamı isteyen bir mektup yazdı. Söylediğine göre matbaacısı basmayı reddetmiş. Her ikisi öneriyi de reddettim ve benimle Mr. Grand Richards arasında üç aydan uzun süren yazışma başladı. Roma`da bulunduğumda, uluslar arası bir jüriye gittim. Vazgeçmemi öğütlediler. Reddettim ve elyazılarım bana geri g&oum

Kader’in Peşinde Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Dedalus Kitap
Yazar : Mehmet Murat Somer
Barkod : 9786054708475
Boyut : 13x21
Sayfa Sayısı : 296
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

“Ancak evde Ercan’ı kolaylıkla katil gibi gösterecek deliller vardı: kanlı bir bıçak, çamaşır suyuyla silinip bütün izleri yok edilmiş bir mutfak ve banyo, kırık bir banyo aynası, hallaç pamuğu gibi atılmış dağınıklıkta bir yatak odası…”

Patavatsız ve delişmen Gönül’ün başı yine derde girmiştir. Sevgilisi Ercan’ın karısı tarafından basılmışlar ancak kadın hemen ardından ortadan kaybolmuştur. Bütün emareler Ercan ve Gönül’ün onu öldürdüğüne işaret etmektedir. Gönül’ün elbette yapabileceği tek bir şey vardır. Dedektif ablasını imdadına çağırmak…
Dedektifimiz Burçak, Gönül’ün yalvarmalarına elbette hayır diyemez ve işe koyulur. Araştırmalarını derinleştirdikçe toplumun kaymak tabakasından insanlarla da yüzleşmek hatta kavga etmek durumunda kalır. Ancak arkadaşları yine onu yalnız bırakmayacaktır.

Mehmet Murat Somer, Hop-Çiki-Yaya serisinin bu son kitabı Kader’in Peşinde ile iç içe geçmiş olaylar labirentinde dolaştırıyor bizleri.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.