Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

C# ile Nesne Tabanlı Programlama

Üretici Liste Fiyat
275,00
200,75
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Uzun yıllardır programcılık eğitimi veren Fahrettin Erdinç tarafından kaleme alınan,Visual Studio’nun yeni versiyonu 2015 arayüzüyle yazılan Yeni Başlayanlar İçin C# ile Nesne Tabanlı Programlama, herkesin anlayabileceği akıcı bir dil ve her konu hakkında verilen örneklerle C# öğrenmek isteyenler için temel bir başvuru kaynağı olarak öne çıkıyor.

Bu kitap hiç C# bilmeyip öğrenmek isteyen veya var olan C# bilgisini geliştirmek isteyenler için yazılmıştır. Kitap özellikle okullarda, kurslarda, meslek liselerinde, yüksekokul ve üniversitelerin başta bilgisayar mühendisliği öğrencileri olmak üzere, nesne yönelimli programlama dersi alan tüm mühendislik öğrencileri için başvuru kaynağıdır. Kitap sadece programcılığa yeni başlayan öğrenc

C# ile Nesne Tabanlı Programlama Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Yeni Başlayanlar C# ile Nesne Tabanlı Programlama 
Bu kitap hiç C# bilmeyip öğrenmek isteyen veya var olan C# bilgisini geliştirmek isteyenler için yazılmıştır. Kitap özellikle okullarda, kurslarda, meslek liselerinde, yüksekokul ve üniversitelerin başta bilgisayar mühendisliği öğrencileri olmak üzere, nesne yönelimli programlama dersi alan tüm mühendislik öğrencileri için başvuru kaynağıdır. Kitap sadece programcılığa yeni başlayan öğrenciler değil, aynı zamanda programcılık eğitimi veren öğretmenler de göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Bu nedenle, akademisyen ve öğretmenlerimiz derslerde kitabı rahatlıkla kullanabilirler. 
İnsanların genelde programcılığa başlarken yaşadığı sıkıntıları ve hangi konularda zorlandıklarını bilen yazar, bu bilginin ışığında, fazla teoriye kaçmadan, konu odaklı, kolay anlaşılır örneklerle temel programlama mantığını anlatıyor. Bu kitap size programcılığın temel kavramlarını ve temel mantığını öğretmek için yazıldı. Temeli iyi atarsanız iyi bir programcı olmaya hazırsınız demektir. Eğer kitabı güzelce okur ve tüm uygulamaları dikkatle yaparsanız temel algoritmaları öğrenmiş olursunuz. Temel yapıları öğrendikten sonra ileri düzey konuları çok daha kolay öğrenebilirsiniz. Kitap ayrıca eğitim videolarıyla desteklenmiştir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.