Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Cem Karaca

Üretici Liste Fiyat
80,00
54,40
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

İMZA serisi, yaşamlarını nakış nakış dokumuş, Tu¨rkiye bilim, sanat ve ku¨ltu¨r tarihini kendi renkleri ve desenleriyle su¨slemiş isimlerin biyografilerini okurlarla buluşturuyor. Birbirinden değerli bu yaşam öyku¨leri çocukların duygu ve du¨şu¨nce du¨nyalarını zenginleştirecek, onlara ilham olacak.
Anadolu Rock Mu¨ziği’nin önemli temsilcilerinden Cem Karaca’nın sanatla çevrelenmiş bir evde başlayan; sokaklarda, okul sıralarında, farklı u¨lkelerde ve sahnelerde geçen mu¨zikle dolu hayat öyku¨su¨ sizlerle.

Cem Karaca Hakkında Bilgiler
Türü : Roman-Öykü
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 32
ISBN : 9786259420530
Basım Yılı : 2024
Kağıt Tipi : 2. Hamur

Tükendi

Gelince Haber Ver

İMZA serisi, yaşamlarını nakış nakış dokumuş, Türkiye bilim, sanat ve kültür tarihini kendi renkleri ve desenleriyle süslemiş isimlerin biyografilerini okurlarla buluşturuyor. Birbirinden değerli bu yaşam öyküleri çocukların duygu ve düşünce dünyalarını zenginleştirecek, onlara ilham olacak.
Anadolu Rock Müziği’nin önemli temsilcilerinden Cem Karaca’nın sanatla çevrelenmiş bir evde başlayan; sokaklarda, okul sıralarında, farklı ülkelerde ve sahnelerde geçen müzikle dolu hayat öyküsü sizlerle.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.