Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Deniz Feneri

Üretici Liste Fiyat
141,00
117,03
Yorum Yap
Listeye Ekle
3 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Deniz Feneri, Virginia Woolf’un gec¸mis¸in bellekte bıraktıgˆı kalıcı izleri es¸ine az rastlanır bir yogˆunlukla sergileyen en bas¸arılı romanlarından biri.

Virginia Woolf’un c¸ocuklugˆunda ailesiyle beraber St. IvesCornwall’da yaptıgˆı tatillere dair anılarından izler ve aile fertlerine dair benzerlikler tas¸ıdıgˆı ic¸in otobiyografik bir boyutu da olan Deniz Feneri, ismini sekiz c¸ocuklu ailenin en ku¨c¸u¨k ferdi James’in bir deniz fenerini ziyaret etme istegˆinden alır. Ramsay ailesinin huzurlu gu¨nleri savas¸ta o¨len c¸ocuklarla ve ansızın hayatını kaybeden anneyle geride kalsa da ressam Lily Briscoe ve s¸air Carmichael’ın gelis¸iyle ailenin deniz fenerini ziyaret etme istegˆi yeniden canlanır. Mr.

Deniz Feneri Hakkında Bilgiler
Yayınevi : İletişim Yayınevi
Yazar : Virginia Woolf
Barkod : 9789750535307
Boyut : 13x19.5
Sayfa Sayısı : 302
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Çevirmen : Naciye Akseki Öncül
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Deniz Feneri, Virginia Woolf’un geçmişin bellekte bıraktığı kalıcı izleri eşine az rastlanır bir yoğunlukla sergileyen en başarılı romanlarından biri.

Virginia Woolf’un çocukluğunda ailesiyle beraber St. IvesCornwall’da yaptığı tatillere dair anılarından izler ve aile fertlerine dair benzerlikler taşıdığı için otobiyografik bir boyutu da olan Deniz Feneri, ismini sekiz çocuklu ailenin en küçük ferdi James’in bir deniz fenerini ziyaret etme isteğinden alır. Ramsay ailesinin huzurlu günleri savaşta ölen çocuklarla ve ansızın hayatını kaybeden anneyle geride kalsa da ressam Lily Briscoe ve şair Carmichael’ın gelişiyle ailenin deniz fenerini ziyaret etme isteği yeniden canlanır. Mr. ve Mrs. Ramsay, Lily Briscoe, Augustus Carmichael gibi unutulmaz karakterleri edebiyat tarihine nakşeden Deniz Feneri, modernist romanın en zengin örneklerinden biri.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.