Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Dorian Gray’in Portresi

Üretici Liste Fiyat
60,00
45,60
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

İrlandalı yazar Oscar Wilde’ın 1891 tarihinde kaleme aldığı tek romanı olan Dorian Gray’in Portresi, sıra dışı kurgusu ile dünya edebiyatında derin izler bırakan bir başyapıttır.  

Kitap, genç ve yakışıklı Dorian Gray`in öyküsünü anlatır. Ressam Basil Hallward tarafından portresi yapılan bu genç adam, zamanla gençliğin ve güzelliğin yaşamdaki en değerli şeyler olduğuna inanarak kendisi yerine portresinin yaşlanmasını diler. Sonsuza dek sürecek bir gençlik karşılığında ruhundan vazgeçen Dorian Gray, insanı insan yapan değerlerden giderek uzaklaşır. İyilik ve erdem gibi duygular yerine hazzın peşinden gitmeyi tercih eden kahramanımızın yaşamı son

Dorian Gray’in Portresi Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Arkadaş Yayınları
Yazar : Oscar Wilde
Barkod : 9786057921673
Boyut : 14x21.5
Sayfa Sayısı : 104
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2022
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

İrlandalı yazar Oscar Wilde’ın 1891 tarihinde kaleme aldığı tek romanı olan Dorian Gray’in Portresi, sıra dışı kurgusu ile dünya edebiyatında derin izler bırakan bir başyapıttır.  

Kitap, genç ve yakışıklı Dorian Gray`in öyküsünü anlatır. Ressam Basil Hallward tarafından portresi yapılan bu genç adam, zamanla gençliğin ve güzelliğin yaşamdaki en değerli şeyler olduğuna inanarak kendisi yerine portresinin yaşlanmasını diler. Sonsuza dek sürecek bir gençlik karşılığında ruhundan vazgeçen Dorian Gray, insanı insan yapan değerlerden giderek uzaklaşır. İyilik ve erdem gibi duygular yerine hazzın peşinden gitmeyi tercih eden kahramanımızın yaşamı sonunda trajik bir yönde ilerlemeye başlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.