Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Düşün ve Zengin Ol

Üretici Liste Fiyat
180,00
140,40
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 7-8 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Bütün engellerin üstesinden gelebileceğimiz, her emelimize ulaşabileceğimiz, sürekli akan bir nehirden taşar gibi başarıya ulaşabileceğimiz bir yol gösteriyor. Bu kitap, gücüyle bizi sarsacak hayatımızı değiştirecektir.

Eğer "Çekim Yasası`nı uyguluyorum ama benim için çalışmıyor" ya da "bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor" diyorsanız; bu güçlü yasayı her defasında lehinize çalıştırmanın kanıtlanmış formülü bu kitapta bulacaksınız!

Napoleon Hill, Düşün ve Zengin Ol`u 1937`de Henry Ford, Thomas Edison gibi birçok tanınmış ismin de bulunduğu çok başarılı 500 insan üzerinde yaptığı 25 yıllık bir araştırmanın sonucunda yazmıştır. Dünyanın en çok satan kitaplarından olan Düşün ve Zengin Ol`u şu anda elinizde tutuyor olmanız bir tesad

Düşün ve Zengin Ol Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Altın Kitaplar
Yazar : Napoleon Hill
Barkod : 9789754058833
Boyut : 14x20
Sayfa Sayısı : 240
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Eger “Çekim Yasası’nı uyguluyorum ama benim için çalısmıyor” ya da “bazen çalısıyor, bazen çalısmıyor” diyorsanız; bu güçlü yasayı her defasında lehinize çalıstırmanın kanıtlanmıs formülünü bu kitapta bulacaksınız!

Napoleon Hill, Düşün ve Zengin Ol’u 1937`de, Henry Ford, Thomas Edison gibi birçok tanınmış ismin de bulunduğu çok başarılı 500 insan üzerinde yaptığı 25 yıllık bir araştırmanın sonucunda yazmıştır. Dünyanın en çok satan kitaplarından olan Düşün ve Zengin Ol’u şu anda elinizde tutuyor olmanız bir tesadüf mü? Bu kitapta yer alan 13 adımlık formül ile başarıya giden yolda sırrı kullanmakta ustalaşacaksınız. Bir kez okumak kesinlikle yetmez!...

Hayallerinize ulaşmak mı istiyorsunuz?

O zaman Hill’in ölümsüz kurallarını takip etmeniz yeter!...

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.