Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Düşüncenin Gücü

Üretici Liste Fiyat
70,00
47,60
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

İngiliz Yazar James Allen’ın “Tüm Zamanların En Çok Satan Kitapları” listesine giren Düşüncenin Gücü adlı eseri, milyonlarca insana ilham vermiştir. Kişisel gelişim konusunda Norman Vincent Peale, Denis Waitley ve Tony Robbins gibi çok sayıda çağdaş yazarı etkilemeyi başarmıştır. Yazar, “İnsan özünde ne düşünüyorsa, odur” der. İnsanın, yaşamına iyiyi ya da kötüyü çağırmasının kendi elinde olduğunu söyler.

Düşüncenin Gücü Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Mahzen Yayıncılık
Yazar : James Allen
Barkod : 9786057755520
Boyut : 12.5x19.5
Sayfa Sayısı : 168
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2021
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

İngiliz Yazar James Allen’ın “Tüm Zamanların En Çok Satan Kitapları” listesine giren Düşüncenin Gücü adlı eseri, milyonlarca insana ilham vermiştir. Kişisel gelişim konusunda Norman Vincent Peale, Denis Waitley ve Tony Robbins gibi çok sayıda çağdaş yazarı etkilemeyi başarmıştır. Yazar, “İnsan özünde ne düşünüyorsa, odur” der. İnsanın, yaşamına iyiyi ya da kötüyü çağırmasının kendi elinde olduğunu söyler. Yazarın tanımıyla, “Kendinize yardım etmenizi sağlayacak bir kitap.” “Düşünceli insanların cebinde taşıyabileceği bir arkadaş.” Olumlu düşünmenin gücüne inanıyorsanız, ancak bu gücü yaşamınıza nasıl uygulayabileceğinizi bilmiyorsanız, cevabı bu kitaptadır. Düşüncelerimiz ile hayatımızın seyrettiği yön arasındaki doğrudan bağlantıyı açıklar. Siz de - şimdiye dek - sadece hayal ettiğiniz kişisel başarıya erişmek için zihninize nasıl hükmedeceğinizi bu kitapla öğrenebilirsiniz.

“Düşünceleriniz ne ise, gerçek benliğiniz odur ve etrafınızdaki hem canlı hem de cansız dünya düşüncelerinizin belirlediği giysiyi giyer.”

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.