Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Elim Sende

Üretici Liste Fiyat
150,00
102,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

“Hımm... Dama tahtası ve tas¸ları, satranc¸, yapbozlar, misketler, bir topac¸, bolca ka^gˆıt, resim defteri, boya kalemleri, bir ku¨c¸u¨k c¸ocuk makası, top, tahta parc¸aları, renkli tebes¸irler, sulu boya, resim defteri, boyama kitabı, hika^ye kitapları... Ooo Aslıcıgˆım, neler var neler.” 
Çocukların eğitim ve gelişim süreçlerinde oyunların önemine vurgu yapan Dilara Koç’un Elim Sende kitabı eğlenceli ve eğitici, zihinsel gelişime katkı sunacak topluluk oyunlarına odaklanıyor. Pedagog gözetiminde hazırlanan ve Enis Özger’in çizimleri ile renklenen kitap, Yazardan Direkt Yayınevi etiketiyle değerli çocuklarınızı bekliyor

Elim Sende Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

“Hımm... Dama tahtası ve taşları, satranç, yapbozlar, misketler, bir topaç, bolca kâğıt, resim defteri, boya kalemleri, bir küçük çocuk makası, top, tahta parçaları, renkli tebeşirler, sulu boya, resim defteri, boyama kitabı, hikâye kitapları... Ooo Aslıcığım, neler var neler.” 
Çocukların eğitim ve gelişim süreçlerinde oyunların önemine vurgu yapan Dilara Koç’un Elim Sende kitabı eğlenceli ve eğitici, zihinsel gelişime katkı sunacak topluluk oyunlarına odaklanıyor. Pedagog gözetiminde hazırlanan ve Enis Özger’in çizimleri ile renklenen kitap, Yazardan Direkt Yayınevi etiketiyle değerli çocuklarınızı bekliyor. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.