Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Eşim Aşkım Olsun

Üretici Liste Fiyat
200,00
146,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Ne güzel demiş Sadi:

“Cennet, sevmeyi bilenlerindir.”

Seviyorum diyen çok da sevmeyi bilen o kadar az ki… Sevdiğini kendi canı istediği gibi değil, onun hoşlandığı gibi sevenler, sevgi bahçesinin gülü-bülbülü olabilirler. “Eşim aşkımdır…” diyenler, “Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur.” atasözünü bilirler. Sevgi emek ister. Karpuz değil ki tarlada kendi başına büyüsün. Sevgi bir bebek gibidir; ilgi ister, bakım ister, fedakarlık ister. Bazen “Eşim baksın, büyütsün…” diye bırakırız, sevgimiz açlıktan ölür. Bazen çabuk büyüsün d

Eşim Aşkım Olsun Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Profil Kitap
Yazar : Sema Maraşlı
Barkod : 9786257111430
Boyut : 14x21
Sayfa Sayısı : 216
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2020
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Ne güzel demiş Sadi:

“Cennet, sevmeyi bilenlerindir.”

Seviyorum diyen çok da sevmeyi bilen o kadar az ki… Sevdiğini kendi canı istediği gibi değil, onun hoşlandığı gibi sevenler, sevgi bahçesinin gülü-bülbülü olabilirler. “Eşim aşkımdır…” diyenler, “Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur.” atasözünü bilirler. Sevgi emek ister. Karpuz değil ki tarlada kendi başına büyüsün. Sevgi bir bebek gibidir; ilgi ister, bakım ister, fedakarlık ister. Bazen “Eşim baksın, büyütsün…” diye bırakırız, sevgimiz açlıktan ölür. Bazen çabuk büyüsün diye çok doyururuz, o zaman da çatlar ölür.

Birtakım büyük hataları doğru hareket zannederek işleriz ve sevgimizi kendi elimizle yok ederiz çoğu zaman. Ve doğru davranışın ne olduğunu bilemeyiz bazen.

Kadın ve erkeğin yaradılış farklılıkları göz önüne alınarak yazılmış hikayelerle dolu bu kitapta, sevginizi yaşatmak ve büyütmek için ipuçları bulacaksınız.

Bu kitap sevgi bakım kitabı... Mutluluğunuz artsın, Eşiniz Aşkınız Olsun, diye...

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.