Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Esrarlı Ada

Üretici Liste Fiyat
60,00
37,80
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

“Ancak 23 Ocak’ı 24’u¨ne bağlayan gece volkanın tepesi bu¨yu¨k bir gu¨ru¨ltu¨yle koptu. Ada sakinleri dışarı fırladı. Gökyu¨zu¨ alevler içindeydi. Ağzı iyice genişlemiş volkan havaya öyle bir ışık saçıyor ki, bu¨tu¨n gökyu¨zu¨ alev almış gibi göru¨nu¨yordu. Binlerce alev kıvrımı yanardağın yamaçlarından aşağıya doğru akıyordu.
- Ağıl! Ağıl, diye haykırıyor Ayrton.
Gerçekten de lavlar ağıla doğru akıyordu. Hep birlikte ağılın yolunu tuttular. Tek du¨şu¨ndu¨kleri şey, hayvanları serbest bırakmaktı.
Sabah u¨çe doğru ağıla varmışlardı. Hayvanların ulumaları korkunçtu. Ayrton kapıyı açınca korkmuş hayvanlar dö

Esrarlı Ada Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

“Ancak 23 Ocak’ı 24’üne bağlayan gece volkanın tepesi büyük bir gürültüyle koptu. Ada sakinleri dışarı fırladı. Gökyüzü alevler içindeydi. Ağzı iyice genişlemiş volkan havaya öyle bir ışık saçıyor ki, bütün gökyüzü alev almış gibi görünüyordu. Binlerce alev kıvrımı yanardağın yamaçlarından aşağıya doğru akıyordu.
- Ağıl! Ağıl, diye haykırıyor Ayrton.
Gerçekten de lavlar ağıla doğru akıyordu. Hep birlikte ağılın yolunu tuttular. Tek düşündükleri şey, hayvanları serbest bırakmaktı.
Sabah üçe doğru ağıla varmışlardı. Hayvanların ulumaları korkunçtu. Ayrton kapıyı açınca korkmuş hayvanlar dört bir yana dağıldı.
Bir saat sonra ağılı kaplayan köpüklü lavlar evi bir çıra gibi tutuşturdu. Ağıldan geriye hiçbir şey kalmamıştı.”
Esrarlı Ada, Jules Verne’in Denizler Altında 20.000 Fersah adlı romanının devamı niteliğinde olan bir romandır. Bu roman, Güney Pasifik’te bulunan ıssız bir adaya balonla kazara düşen bir grup Amerikalı maceraperestin başlarından geçen gizem dolu olayları anlatmaktadır.
Hafızalarınızdan asla silinmeyecek bir Jules Verne klasiği.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.