Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Fareler ve İnsanlar

Üretici Liste Fiyat
105,00
87,15
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Fareler ve I·nsanlar,insan dogˆasının kadim c¸ıkmazlarına dair usta is¸i bir John Steinbeck kitabı.Birbirlerine hic¸ mi hic¸ benzemeyen iki arkadas¸ın; ufak tefek ve zeki George ile iriyarı ve aklı kıt Lennie’nin hika^yesini kaleme alıyor Steinbeck. Salinas Vadisi’ndeki bir c¸iftlikte gu¨c¸bela is¸ bulan ikili hayallerini gerc¸ekles¸tirme planları yapmaya bas¸lar. Fakat ku¨c¸u¨k bir toprak parc¸ası alıp c¸iftc¸ilik yaparak kendi kendilerine yetme hayalleri, birkac¸ gu¨nde yas¸anan olaylarla bir c¸ıkmaz yola girer.Fareler ve I·nsanlar, Bu¨yu¨k Bunalım do¨neminin binbir zorlugˆuyla mu¨cadele eden tarım is¸c¸ilerine dogˆrultulan bir du¨rbu¨n, uzakları go¨z o¨nu¨ne getiren c¸arpıcı bir novella.
&

Fareler ve İnsanlar Hakkında Bilgiler
Yayınevi : İletişim Yayınevi
Yazar : John Steinbeck
Barkod : 9789750531293
Boyut : 13.5x19.5
Sayfa Sayısı : 116
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Çevirmen : Ayşe Ece
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Fareler ve İnsanlar,insan doğasının kadim çıkmazlarına dair usta işi bir John Steinbeck kitabı.Birbirlerine hiç mi hiç benzemeyen iki arkadaşın; ufak tefek ve zeki George ile iriyarı ve aklı kıt Lennie’nin hikâyesini kaleme alıyor Steinbeck. Salinas Vadisi’ndeki bir çiftlikte güçbela iş bulan ikili hayallerini gerçekleştirme planları yapmaya başlar. Fakat küçük bir toprak parçası alıp çiftçilik yaparak kendi kendilerine yetme hayalleri, birkaç günde yaşanan olaylarla bir çıkmaz yola girer.Fareler ve İnsanlar, Büyük Bunalım döneminin binbir zorluğuyla mücadele eden tarım işçilerine doğrultulan bir dürbün, uzakları göz önüne getiren çarpıcı bir novella.
“Fareler ve İnsanlar, duygusal olmaya cesaret edebildiği için iyi bir novelladır.”
ANTHONY BURGESS
“Bu hikâye yalnızca tarihin belirli bir anında ve ülkenin belirli bir bölgesinde yaşanan bir Amerikan dramı değildir; mekânsız ve zamansız bir insanlık dramıdır.”
CHARLOTTE COOK HADELLA

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.