Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Felsefe Yazıları

Üretici Liste Fiyat
118,00
86,14
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Bu kitapta yazar, o¨zellikle I·yonya dogˆa filozoflarıyla, Atinalı filozofların kars¸ılas¸tırmalı fikirlerini ele almıs¸tır. I·skenderiyeli, I·yonyalı, Atinalı filozofların yas¸am ve du¨s¸u¨nceleri u¨zerinden, tarihte insanın gerc¸egˆe dogˆru yu¨ru¨yu¨s¸u¨ dillendirilmis¸tir.
Pek c¸ok filozof, baskı ve su¨rgu¨nlere ragˆmen, yine de felsefi go¨ru¨s¸lerini cesaretle savunmus¸, geriye c¸ekilenlerin kars¸ında hep ileri adım atmıs¸lar.
Zorluklar ve baskılar kars¸ısında, kadın filozoflar c¸ok daha acı c¸ekmis¸lerdi. Pek c¸ok do¨nem bilimde, felsefede, kadın filozoflar da yok sayılmıs¸lardı. Onlar tas¸lanmıs¸, o¨ldu¨ru¨lmu¨s¸lerdi.
Yazar bu c¸alıs¸masında I·yonya dogˆa felsefecilerinin, savas¸ın, yagˆmanın o¨nu¨nde I·yonya’yı ter

Felsefe Yazıları Hakkında Bilgiler
Türü : Genel Felsefe
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 190
ISBN : 9786050604863
Basım Yılı : 2020
Kağıt Tipi : 2. Hamur

Tükendi

Gelince Haber Ver

Bu kitapta yazar, özellikle İyonya doğa filozoflarıyla, Atinalı filozofların karşılaştırmalı fikirlerini ele almıştır. İskenderiyeli, İyonyalı, Atinalı filozofların yaşam ve düşünceleri üzerinden, tarihte insanın gerçeğe doğru yürüyüşü dillendirilmiştir.
Pek çok filozof, baskı ve sürgünlere rağmen, yine de felsefi görüşlerini cesaretle savunmuş, geriye çekilenlerin karşında hep ileri adım atmışlar.
Zorluklar ve baskılar karşısında, kadın filozoflar çok daha acı çekmişlerdi. Pek çok dönem bilimde, felsefede, kadın filozoflar da yok sayılmışlardı. Onlar taşlanmış, öldürülmüşlerdi.
Yazar bu çalışmasında İyonya doğa felsefecilerinin, savaşın, yağmanın önünde İyonya’yı terk ederek daha batıya Atina`ya gittiklerini ve oralarda kabul gördüklerini ele almaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.