Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Gece Güneşi

Üretici Liste Fiyat
145,00
105,85
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

İki kardeşin sevgi dolu, baharat kokulu öyküsü!

Çağdaş edebiyatımızın genç kalemlerinden Karin Karakaşlı, sevilen gençlik romanı Ay Denizle Buluşunca`nın ardından ilk kez küçükler için yazdı. İki kardeşin sıcacık sohbetlerine tanıklık eden öykü, anasınıfına giden ve sınırsız bir hayal gücüne sahip küçük Arda`nın, ablası Arya`nın sabrını sınarcasına sıraladığı bitmez sorularıyla renkleniyor. Okur, hem Arda`nın sorularına yetişmeye hem de oyunlarına zaman ayırmaya çalışan Arya`nın haline, aklından geçenlere ve Arda`nın yaratıcı doğasına gülümserken; kitabın yücelttiği "kardeşler arası iletişim" ve "aile i&cc

Gece Güneşi Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Günışığı Kitaplığı
Yazar : Karin Karakaşlı
Barkod : 9789944717793
Boyut : 15x20
Sayfa Sayısı : 91
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2020
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

İki kardeşin sevgi dolu, baharat kokulu öyküsü!

Çağdaş edebiyatımızın genç kalemlerinden Karin Karakaşlı, sevilen gençlik romanı Ay Denizle Buluşunca`nın ardından ilk kez küçükler için yazdı. İki kardeşin sıcacık sohbetlerine tanıklık eden öykü, anasınıfına giden ve sınırsız bir hayal gücüne sahip küçük Arda`nın, ablası Arya`nın sabrını sınarcasına sıraladığı bitmez sorularıyla renkleniyor. Okur, hem Arda`nın sorularına yetişmeye hem de oyunlarına zaman ayırmaya çalışan Arya`nın haline, aklından geçenlere ve Arda`nın yaratıcı doğasına gülümserken; kitabın yücelttiği "kardeşler arası iletişim" ve "aile içi uyum" kavramları üzerine düşünüyor. Kitap, illüstratör Şirin Dağtekin Yenen`in renkli resimleriyle bezeli.

Arda için Güneş, geceleri de çıkabilir. Hindistan`ın asıl adı neden "Hindisyan" olmasın? Baharatlarla yapılan iksirler, Ay`daki dinozorlara iyi gelebilir. Bir gün birileri Ay`ı çalabilir ve geri getirmeyebilir. Öğretmen anneleri, onlar dururken neden başka çocukların sınıfına giriyor?.. Arda`nın hayal gücünün de, sorularının da sonu yok! Ama ablası Arya yanında olmasa, ne bu soruları sormanın ne de cevaplar aramanın keyfi kalır! Ya Arya? Bunca soruya cevap yetiştirmek, Arda`nın ablası olmak kolay mı?..

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.