Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Genç Werther`in Acıları

Üretici Liste Fiyat
79,00
53,72
Yorum Yap
Listeye Ekle
10+ Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

İlk basımı 1774 yılında yapılan Genç Werther’in Acıları adlı eser, Romantizm döneminin yapıtaşlarının oluşmasına büyük katkı sağlamış olup; toplumsal ve sosyolojik baskılardan kendilerini soyutlayıp akıllarını kullanma yolunda ilerleme ülküsü ile hareket eden bir takım genç yazarlar tarafından ilk adımları atılan *Fırtına ve Coşku (Sturm und Drang)* adlı akımın en önemli eserlerinin başında gelmektedir.

Eserin baş karakteri Werther, duygularını her daim hat safhada yaşayan bir birey olarak, toplumdaki basmakalıp karakterler ile onların bu yöndeki fikirlerinden memnuniyetsizlik duymaktadır. Bu memnuniyetsizliğini, doğanın ona sunduğu hazlara duyduğu minnet ile birlikte, sürekli olarak Wilhelm adlı dostuna yazdığı mektuplarında dile

Genç Werther`in Acıları Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

İlk basımı 1774 yılında yapılan Genç Werther’in Acıları adlı eser, Romantizm döneminin yapıtaşlarının oluşmasına büyük katkı sağlamış olup; toplumsal ve sosyolojik baskılardan kendilerini soyutlayıp akıllarını kullanma yolunda ilerleme ülküsü ile hareket eden bir takım genç yazarlar tarafından ilk adımları atılan “Fırtına ve Coşku (Sturm und Drang)” adlı akımın en önemli eserlerinin başında gelmektedir.

Eserin baş karakteri Werther, duygularını her daim hat safhada yaşayan bir birey olarak, toplumdaki basmakalıp karakterler ile onların bu yöndeki fikirlerinden memnuniyetsizlik duymaktadır. Bu memnuniyetsizliğini, doğanın ona sunduğu hazlara duyduğu minnet ile birlikte, sürekli olarak Wilhelm adlı dostuna yazdığı mektuplarında dile getirmektedir.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.