Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Göstergebilim

Üretici Liste Fiyat
225,00
186,75
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 7-8 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Yıllar boyu süren bir serüven göstergenin ne olduğunu araştırmak. Tanımlar, yaklaşımlar, çözümleme yöntemleriyle çıkılan bir yolculuk.
… 
        Göstergebilimsel çözümlemeler yazınsal metinlere, mitlere, reklamlara, fotoğraflara, filmlere yaklaştı. Mercek tuttu ve derin yapıda ya da yüzeysel yapıda olanı biteni ortaya çıkardı. Metinleri anlamlandırdı. İnsan anlam yaratma tutkusu içinde. Anlamı yaratma bitimsiz bir süreç. Farkındalıkla ve kavramsallaştırarak anlam yarattığımızda başka yapılara ulaşabiliyoruz. Kavramları günlük yaşam deneyimlerinde aramak tıpkı sa

Göstergebilim Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Yıllar boyu süren bir serüven göstergenin ne olduğunu araştırmak. Tanımlar, yaklaşımlar, çözümleme yöntemleriyle çıkılan bir yolculuk.
… 
        Göstergebilimsel çözümlemeler yazınsal metinlere, mitlere, reklamlara, fotoğraflara, filmlere yaklaştı. Mercek tuttu ve derin yapıda ya da yüzeysel yapıda olanı biteni ortaya çıkardı. Metinleri anlamlandırdı. İnsan anlam yaratma tutkusu içinde. Anlamı yaratma bitimsiz bir süreç. Farkındalıkla ve kavramsallaştırarak anlam yarattığımızda başka yapılara ulaşabiliyoruz. Kavramları günlük yaşam deneyimlerinde aramak tıpkı saklambaç oyunu gibi. Bir şeylerin bizden saklandığını düşünüyor ve arıyoruz, bulduğumuzda yeni bir bakış bize “merhaba” diyor. 
        Artık oyunun içindeyiz…
……
       Bu kitapta bu yolculuğun nasıl başladığını, hangi yollardan geçtiğini, kimlere uğradığını bulacaksınız. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.