Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Gülistan

Üretici Liste Fiyat
170,00
124,10
Yorum Yap
Listeye Ekle
10+ Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Yaşarken çok büyük şöhret kazanan Sadi, aşk, adalet, ihsan, muhabbet, kanaat rıza, şükür, tövbe gibi kadim değerleri kısa hikayeler içinde şair üslubuyla nakış nakış işliyor.

Şam’daki meşayihten birine *Gerçek tasavvuf nedir?* diye sordular. O da şöyle cevap verdi: *Bizden evvel bir takım insanlar vardı. Onların göru¨nu¨şleri dağınık, fakat bâtınları mâmur ve kalpleri doluydu. İşte tasavvuf o gibi kimselerin yaşantısı ve halleri idi. Bugu¨n ise birtakım insanlar ortaya çıkmışlar, onların zahirleri mâmur, fakat içleri perişan haldedir. Tasavvuf bu gibilerin işi değildir.* Eğer gönlu¨n su¨rekli başka yerlere gidiyor, yalnızlıkta bile safa bulamazsın. Allah’ın dışındaki her şeyi kalbinden çıkardıysan, du¨nyayla meşgulken bile O’n

Gülistan Hakkında Bilgiler
Yayınevi : İnsan Kitap
Yazar : Şeyh Sadii Şirazi
Barkod : 9789755748443
Boyut : 9x15
Sayfa Sayısı : 320
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2018
Çevirmen : Eser Sazak
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Yaşarken çok büyük şöhret kazanan Sadi, aşk, adalet, ihsan, muhabbet, kanaat rıza, şükür, tövbe gibi kadim değerleri kısa hikayeler içinde şair üslubuyla nakış nakış işliyor.

Şam’daki meşayihten birine *Gerçek tasavvuf nedir?* diye sordular. O da şöyle cevap verdi: *Bizden evvel bir takım insanlar vardı. Onların görünüşleri dağınık, fakat bâtınları mâmur ve kalpleri doluydu. İşte tasavvuf o gibi kimselerin yaşantısı ve halleri idi. Bugün ise birtakım insanlar ortaya çıkmışlar, onların zahirleri mâmur, fakat içleri perişan haldedir. Tasavvuf bu gibilerin işi değildir.* Eğer gönlün sürekli başka yerlere gidiyor, yalnızlıkta bile safa bulamazsın. Allah’ın dışındaki her şeyi kalbinden çıkardıysan, dünyayla meşgulken bile O’nunla beraber sayılırsın.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.