Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Güliver`in Gezileri

Üretici Liste Fiyat
40,00
31,20
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Gülliver’in Gezileri, Jonathan Swift’in dünya ölçüsünde rağbet gören, genç okurların en çok tercih ettikleri bir eserdir.

Swift’in 1726 yılında tamamladığı Gülliver’in Gezileri, Türk ve dünya edebiyatında “100 temel eser” arasında yer almaktadır. Lemuel Gulliver adındaki genç doktorun çıktığı gezilerde olağanüstü olaylarla karşılaşması hafızalardan silinmiyor. Her olayda bilgisini kullanarak yaşamını sürdürmektedir. Bu öykülerin birbirini izleme sürecinde çok şey öğreniriz. Yazarın yaşadığı dönemin koşullarında insanların bencil, çıkarcı, zalim yanlarına y&o

Güliver`in Gezileri Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Yaba Yayınları
Yazar : Jonathan Swift
Barkod : 9789753861946
Boyut : 13x21
Sayfa Sayısı : 208
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2015
Çevirmen : Vedii İlmen
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Gülliver’in Gezileri, Jonathan Swift’in dünya ölçüsünde rağbet gören, genç okurların en çok tercih ettikleri bir eserdir.

Swift’in 1726 yılında tamamladığı Gülliver’in Gezileri, Türk ve dünya edebiyatında “100 temel eser” arasında yer almaktadır. Lemuel Gulliver adındaki genç doktorun çıktığı gezilerde olağanüstü olaylarla karşılaşması hafızalardan silinmiyor. Her olayda bilgisini kullanarak yaşamını sürdürmektedir. Bu öykülerin birbirini izleme sürecinde çok şey öğreniriz. Yazarın yaşadığı dönemin koşullarında insanların bencil, çıkarcı, zalim yanlarına yönelik bir “karşı duruştur”. Bununla birlikte, zamanın toplumsal, siyasal ve dinsel kurumlarına yöneltilmiş çok sert eleştirileri de barındırır. Elinizdeki kitap, tam metin olarak, Vedii İlmen tarafından Türkçeye çevrilmiştir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.