Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Gulliver’in Gezileri

Üretici Liste Fiyat
170,00
141,10
Yorum Yap
Listeye Ekle
3 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Jonathan Swift, içindeki seyahat etme istegini bir tu¨rlu¨ bastıramayan Lemuel Gulliver’in fantastik seru¨venlerini anlatıyor Gulliver’in Gezileri’nde.

Önce minnacık insanlar u¨lkesi Lilliput’ta bir dev olarak hu¨ku¨m su¨ru¨yor, sonra devler u¨lkesi Brobdingnag’da ku¨çu¨k bir insan olarak hayatta kalmaya çalışıyor Gulliver. Durdurak bilmeden koşuyor: Kâh uçan ada Laputa’da matematikle boğuşuyor, kâh zihni bir şeyler icat etmekle meşgul olan Lagadoluların arasından sıyrılıp u¨lkesine dönmenin yollarını arıyor. Aslında at olan ama insanlar gibi du¨şu¨nebilen Houyhnhnmlerle karşılaşınca ise şaşırıp kalıyor. Akıl almaz olaylarla karşılaşılan bu gezilerde, Gulliver’i bir adım geriden takip ederek onun heyecanına ortak olmaya ne dersiniz

Gulliver’in Gezileri Hakkında Bilgiler
Yayınevi : İletişim Yayınevi
Yazar : Jonathan Swift
Barkod : 9789750530609
Boyut : 12x19
Sayfa Sayısı : 488
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2021
Çevirmen : Bilgesu Savcı
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Jonathan Swift, içindeki seyahat etme istegini bir türlü bastıramayan Lemuel Gulliver’in fantastik serüvenlerini anlatıyor Gulliver’in Gezileri’nde.

Önce minnacık insanlar ülkesi Lilliput’ta bir dev olarak hüküm sürüyor, sonra devler ülkesi Brobdingnag’da küçük bir insan olarak hayatta kalmaya çalışıyor Gulliver. Durdurak bilmeden koşuyor: Kâh uçan ada Laputa’da matematikle boğuşuyor, kâh zihni bir şeyler icat etmekle meşgul olan Lagadoluların arasından sıyrılıp ülkesine dönmenin yollarını arıyor. Aslında at olan ama insanlar gibi düşünebilen Houyhnhnmlerle karşılaşınca ise şaşırıp kalıyor. Akıl almaz olaylarla karşılaşılan bu gezilerde, Gulliver’i bir adım geriden takip ederek onun heyecanına ortak olmaya ne dersiniz?

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.