Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Hitler

Üretici Liste Fiyat
155,00
105,40
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Öğle Yemeğinden Sonra Yeni Evli Çift Sığınağın Koridoruna Çıktı. Hitler’in Üstünde Siyah Pantolon, Yeşilimsi Mavi Asker Ceketi, Beyaz Gömlek Vardı Ve Kravat Takmıştı. Eva Braun Siyah Bir Elbise Giymişti. Herkese Son Kez Veda Ettiler. Odalarına Çekildiler. Herkes Koridorda Bekliyordu. Bir Silah Sesi Duyulur Gibi Oldu. Saat 15.Te Odanın Kapısını Açtılar. Eva Braun’un Dudakları Yuttuğu Siyanür Hapından Büzülmüş, Hitler’in Şakağından Akan Kan Donmuştu. Cesetleri Asker Battaniyesine Sarıp Üst Bahçeye Çıkardılar... Benzin Döküldü. Kibriti Kim Çaktı Bilinmiyor. Olanları Seyreden Sarhoş Bir Ss Askeri Arkadaşlarına Seslen

Hitler Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Öğle Yemeğinden Sonra Yeni Evli Çift Sığınağın Koridoruna Çıktı. Hitler’in Üstünde Siyah Pantolon, Yeşilimsi Mavi Asker Ceketi, Beyaz Gömlek Vardı Ve Kravat Takmıştı. Eva Braun Siyah Bir Elbise Giymişti. Herkese Son Kez Veda Ettiler. Odalarına Çekildiler. Herkes Koridorda Bekliyordu. Bir Silah Sesi Duyulur Gibi Oldu. Saat 15.Te Odanın Kapısını Açtılar. Eva Braun’un Dudakları Yuttuğu Siyanür Hapından Büzülmüş, Hitler’in Şakağından Akan Kan Donmuştu. Cesetleri Asker Battaniyesine Sarıp Üst Bahçeye Çıkardılar... Benzin Döküldü. Kibriti Kim Çaktı Bilinmiyor. Olanları Seyreden Sarhoş Bir Ss Askeri Arkadaşlarına Seslendi. Gelip Bakmak İster Misiniz? Şef Yanıyor!’”

Paul Joseph Goebbels,Hitler’in Propaganda Ve Aydınlanma Bakanıydı. Yanından Hiç Ayrılmadı. Yaşamları Bir Gün Arayla Benzer Şekilde Sonlandı.

Hermann Wilhelm Göring,Hitler Onu Kendisinden Sonraki Führer” Olarak Atamıştı. Nürnberg Mahkemeleri’nde Yargılandı. Asılarak İdama Mahkûm Edildi. Saklamayı Başardığı Siyanür Hapını İnfazından Saatler Önce Yutunca 15 Ekim Tarihinde Yaşamı Sona Erdi.

Johann Dietrich Eckart,Hitler’in Özel Konuşmalarında, Duygu Ve Düşünceleri Uyumlu Tek Arkadaşım, Yol Göstericim Diye Söz Ettiği Gazeteci, Şair, Oyun Yazarı. Alkol Ve Morfin Bağımlılığı Nedeniyle Geçirdiği Kalp Krizi Sonucunda Öldü.

Heinrich Luitpold Himmler,Yahudi, Çingene Ve Nazi Karşıtlarının Toplatıldığı, Öldürüldüğü Kampların Kurucularından, Soykırımın Baş Sorumlularından Biriydi. 23 Mayıs Te Ruslar Tarafından Göz Altında Tutulduğu Sırada Yanında Taşıdığı Siyanür Hapını İçerek İntihar Etti.

Alfred Rosenberg, Fritz Sauckel, Wilhelm Frick, Ernst Kaltenbrunner, Joachim Von Ribbentrop, Martin Ludwig BormannVe Daha Pek Çok İsim... Hitler’in İşlediği Suçların Ortaklarıydılar. Sonları Birbirine Benzedi.

Bu Kitap Bir Hitler Biyografisi Değildir.

Nsanlığa Tarifsiz Acılar Yaşatan Bir Diktatörü Ve Yakın Çevresini Tanıtan, İktidarı Ele Geçirmelerinden İktidarlarının Son Günlerine Kadar Yaşanan Pek Bilinmeyen Olayların Anlatımıdır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.