Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Hz. Ali

Üretici Liste Fiyat
160,00
116,80
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Hz. Ali,Islam`in son nebisi Hz. Muhammed (sav) `in kurdugu devletin besinci baskani, dorduncu halifesi... Hz. Muhammed`e ilk inananlardan... Cocuk yasta Islam`a teslim olan ilk kisi... Cennetle mujdelendi...Hz. Peygamber`in yakin dostu, amcasi oglu ve damadi... ilmin kapisi... Allah`in arslani...

Lakabi Murteza; begenilmis, seçilmiş, makul, razi olunmus manalarina gelir. Emru`l-muminin ve imamu`l-muttakin,taninmis lakaplardandir. Ayrica Hz. Ali`nin isimlerinden biri de Haydar`dir. Arslan, gazenfer, yigit, cesur, kahraman anlamina gelir.

Gok kubbe yikilmadigi surece Hz. Ali`nin yeri, insanlik semasinda parlayan bir yildiz olarak kalacaktir. O, gecenin karanliginda yolunu bulamayanlara rehber olacaktir.

Hz. Ali Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Çıra Yayınları
Yazar : Adil Akkoyunlu
Barkod : 9789756353684
Boyut : 14x20
Sayfa Sayısı : 182
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2016
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Hz. Ali, İslam`ın son nebisi Hz. Muhammed (sav) ‘in kurduğu devletin beşinci başkanı, dördüncü halifesi… Hz. Muhammed`e ilk inananlardan… Çocuk yaşta İslam`a teslim olan ilk kişi… Cennetle müjdelendi…Hz. Peygamber`in yakın dostu, amcası oğlu ve damadı… ilmin kapısı… Allah`ın arslanı… Lakabı Murteza; beğenilmiş, seçilmiş, makul, razı olunmuş manalarına gelir. Emrü`l-müminin ve imamü`l-muttakin, tanınmış lakaplardandır. Ayrıca Hz. Ali`nin isimlerinden biri de Haydar`dır. Arslan, gazenfer, yiğit, cesur, kahraman anlamına gelir. Gök kubbe yıkılmadığı sürece Hz. Ali`nin yeri, insanlık semasında parlayan bir yıldız olarak kalacaktır. O, gecenin karanlığında yolunu bulamayanlara rehber olacaktır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.