Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

İnancın Biyolojisi

Üretici Liste Fiyat
273,00
185,64
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

 “Dr. Bruce Lipton, anlamlı olduğu kadar erişilebilir bir uslu¨pla, yaşam ile bilinç arasındaki uzun zamandır aranan ‘eksik bağlantıyı’ bize sunuyor. İnancın Biyolojisi’nin yeni milenyum bilimi için bir mihenk taşı olacağından hiç şu¨phem yok.”
- Gregg Braden, Tanrı Şifresi ve İlahi Matriks kitaplarının yazarı.

Beynin işleyişinin biyokimyasal etkileri hakkında yapılan çarpıcı yeni bilimsel keşifler, vu¨cudumuzdaki tu¨m hu¨crelerin du¨şu¨ncelerimizden etkilendiğini göstermektedir. Bu araştırmaların sonuçları, yaşamla ilgili algımızı köklu¨ bir şekilde değiştiriyor. Biyolojimizi genler ve DNA&

İnancın Biyolojisi Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Butik Yayınları
Yazar : Bruce H. Lipton
Barkod : 9786258471465
Boyut : 13.5x21
Sayfa Sayısı : 336
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Çevirmen : Bartu Başterzi
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

 “Dr. Bruce Lipton, anlamlı olduğu kadar erişilebilir bir uslüpla, yaşam ile bilinç arasındaki uzun zamandır aranan ‘eksik bağlantıyı’ bize sunuyor. İnancın Biyolojisi’nin yeni milenyum bilimi için bir mihenk taşı olacağından hiç şüphem yok.”
- Gregg Braden, Tanrı Şifresi ve İlahi Matriks kitaplarının yazarı.

Beynin işleyişinin biyokimyasal etkileri hakkında yapılan çarpıcı yeni bilimsel keşifler, vücudumuzdaki tüm hücrelerin düşüncelerimizden etkilendiğini göstermektedir. Bu araştırmaların sonuçları, yaşamla ilgili algımızı köklü bir şekilde değiştiriyor. Biyolojimizi genler ve DNA’nın kontrol etmediğini, bunun yerine DNA’nın pozitif ve negatif düşüncelerimizden kaynaklanan enerji mesajları da dahil olmak üzere hücre dışından gelen sinyallerle kontrol edildiğini gösteriyor. Ünlü hücre biyologu Bruce H. Lipton, Ph.D., yeni Epigenetik biliminin zihin ve madde arasındaki bağlantısının, hem kişisel yaşamlarımızdaki, hem de türümüzün kolektif yaşamındaki derin etkilerine dair anlayışımızda nasıl devrim yarattığını açık, anlaşılabilir bir dil, çizimler, mizah ve günlük örnekler kullanarak gösteriyor. Bu kitap, kendi düşünme şekliniz hakkındaki düşüncelerinizi sonsuza dek değiştirecek. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.