Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

İnsan Kaynakları Yönetimi

Üretici Liste Fiyat
250,00
220,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
1 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Rekabetten çok rekabet üstünlüğünün önem ve değer kazandığı günümüz iş dünyasında işletme organizasyonlarının stratejik amaçlarını gerçekleştirebilmeleri, istihdam edecekleri ve etkin olarak kullanacakları çalışanlarına yani insan kaynağına bağlıdır. Günümüz iş dünyasının işletmeleri daha önce hiç olmadığı kadar yoğun ve aynı zamanda küresel rekabet ortamında faaliyetlerini sürdürmek durumundadırlar. Küresel ortamda rekabet üstünlüğüne sahip olabilmek ise, işletmedeki insan kaynaklarının bilgi, beceri ve yeteneklerinden tam olarak yararlanılması ve işe dönük moral ve motivasyonlarının sağlanması kısaca onların etkin ve verimli kullanılmalarıyla mümkün olacaktır. İşte insan kaynakları yönetimi (İKY) tam bu noktada karşımıza çıkmakta ve iş

İnsan Kaynakları Yönetimi Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Eğitim Yayınevi - Ders Kitapları
Yazar : H. Serdar Öge
Barkod : 9786059831758
Boyut : 16x24
Sayfa Sayısı : 448
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2017
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Rekabetten çok rekabet üstünlüğünün önem ve değer kazandığı günümüz iş dünyasında işletme organizasyonlarının stratejik amaçlarını gerçekleştirebilmeleri, istihdam edecekleri ve etkin olarak kullanacakları çalışanlarına yani insan kaynağına bağlıdır. Günümüz iş dünyasının işletmeleri daha önce hiç olmadığı kadar yoğun ve aynı zamanda küresel rekabet ortamında faaliyetlerini sürdürmek durumundadırlar. Küresel ortamda rekabet üstünlüğüne sahip olabilmek ise, işletmedeki insan kaynaklarının bilgi, beceri ve yeteneklerinden tam olarak yararlanılması ve işe dönük moral ve motivasyonlarının sağlanması kısaca onların etkin ve verimli kullanılmalarıyla mümkün olacaktır. İşte insan kaynakları yönetimi (İKY) tam bu noktada karşımıza çıkmakta ve işletme organizasyonlarının küresel düşünüp yerel davranma stratejileri ile uyumlu amaç ve hedeflerine ulaşmalarında çalışanların nasıl daha yüksek performanslı, etkin, aynı zamanda moral ve motivasyonları yüksek, mutlu ve huzurlu olabilecekleri konusunda aktif rol oynamaktadır. İşletme organizasyonları için rekabet üstünlüğüne sahip olabilmek, ancak yeni bir düşünce tarzı olarak ifade edebileceğimiz insan kaynakları yönetimi ile mümkün olabilecektir. İnsan kaynakları yönetiminin önemi gerek akademik çevrelerde gerekse de uygulama alanında her geçen gün artmaktadır.

Ülkemizde İnsan Kaynakları literatürüne mütevazi ölçülerde bir katkı sağlamak amacıyla hazırlanan kitabımız toplam 13 bölümden oluşmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.