Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

İş İlişkisinde İşçinin Kişisel Verilerinin Korunması

Üretici Liste Fiyat
250,00
232,50
Yorum Yap
Listeye Ekle
1 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Çalışmamız üç ana bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde kişisel verilerin korunmasında ulusal ve uluslararası düzenlemeler anlatılmaktadır.

Kişisel verilerin tarihçesi, bağlayıcılık taşıyan ve bağlayıcılığı bulunmasa da yol gösterici niteliği olan uluslararası belgelerde ve ulusal mevzuatımızda gösterdiği gelişim aşamaları kronolojik sırayla aktarılmıştır. Çalışmamızın ikinci bölümü iş ilişkisinde kişisel verilere ve bu verilerin işveren tarafından işlenebilme şartlarına ayrılmış, verilerin işlenmesine hâkim olan genel ilkeler iş ilişkisi açısından değerlendirilmiştir. Çalışmamızın üçüncü bölümü

İş İlişkisinde İşçinin Kişisel Verilerinin Korunması Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Platon Hukuk
Yazar : Merve Ezgi Hisli
Barkod : 9786257603324
Boyut : 16x23.5
Sayfa Sayısı : 169
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2021
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Çalışmamız üç ana bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde kişisel verilerin korunmasında ulusal ve uluslararası düzenlemeler anlatılmaktadır.

Kişisel verilerin tarihçesi, bağlayıcılık taşıyan ve bağlayıcılığı bulunmasa da yol gösterici niteliği olan uluslararası belgelerde ve ulusal mevzuatımızda gösterdiği gelişim aşamaları kronolojik sırayla aktarılmıştır. Çalışmamızın ikinci bölümü iş ilişkisinde kişisel verilere ve bu verilerin işveren tarafından işlenebilme şartlarına ayrılmış, verilerin işlenmesine hâkim olan genel ilkeler iş ilişkisi açısından değerlendirilmiştir. Çalışmamızın üçüncü bölümünde ise, işverenin kişisel veri elde yöntemleri hukuka uygunluk nedenleri çerçevesinde incelenmiş ve işçinin hukuka aykırı veri işleme faaliyetine karşı başvurabileceği hukuki yollar anlatılmıştır.

Uygulamada en çok karşılaşılan veri işleme yöntemleri detaylı olarak anlatılmış, yargı kararları ve uluslararası belgeler ışığında her bir yöntem ayrı ayrı incelenmiştir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.