Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Jacob`ın Odası

Üretici Liste Fiyat
132,00
109,56
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Jacob’ın Odası, Virginia Woolf’un yazarlık hayatında geleneksel anlatıdan modernist deneysel anlatıya gec¸is¸i simgeleyen bir kilometre tas¸ı.

Edward C¸agˆı I·ngilteresi’nde bas¸layan Jacob’ın Odası, Jacob Flanders’ın genc¸likten yetis¸kinligˆe gec¸en deneyimlerini c¸ogˆunlukla hayatına giren kadınların go¨zu¨nden ve dolaylı bir anlatımla betimler. Jacob’ın Cornwall’dan Londra’ya, I·talya’dan Yunanistan’a dek uzanan seru¨veni karakterlerin zihinlerindeki izlenimler, du¨s¸u¨nceler ve tesadu¨flerin akıs¸ıyla anlatılırken geleneksel romanın c¸izgisel ve bu¨tu¨nsel zamanından farklı bir kurmaca zaman ve yeni bir anlatı

Jacob`ın Odası Hakkında Bilgiler
Yayınevi : İletişim Yayınevi
Yazar : Virginia Woolf
Barkod : 9789750535314
Boyut : 13x19.5
Sayfa Sayısı : 268
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Çevirmen : Fatih Özgüven
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Jacob’ın Odası, Virginia Woolf’un yazarlık hayatında geleneksel anlatıdan modernist deneysel anlatıya geçişi simgeleyen bir kilometre taşı.

Edward Çağı İngilteresi’nde başlayan Jacob’ın Odası, Jacob Flanders’ın gençlikten yetişkinliğe geçen deneyimlerini çoğunlukla hayatına giren kadınların gözünden ve dolaylı bir anlatımla betimler. Jacob’ın Cornwall’dan Londra’ya, İtalya’dan Yunanistan’a dek uzanan serüveni karakterlerin zihinlerindeki izlenimler, düşünceler ve tesadüflerin akışıyla anlatılırken geleneksel romanın çizgisel ve bütünsel zamanından farklı bir kurmaca zaman ve yeni bir anlatı tekniği romanın merkezine yerleşir. Virginia Woolf’un kendine özgü yenilikçi ve deneysel anlatım tarzını ilk defa denediği Jacob’ın Odası yazarın romancılığındaki kritik dönüşümün özgün bir dışavurumu.

“James Joyce ve Virginia Woolf, anlatıyı roman kişilerinin düşüncelerine, algılamalarına, izlenimlerine yayarak çok odaklı anlatılar üretti.”

JALE PARLA

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.