Menü
Hesabım
Sepetim

Kadın Gözünden Farklı Bakışlarla Ekonomi

Üretici Liste Fiyat
450,00
396,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
Öne Çıkan Bilgiler

Kadının toplumda hak ettiği yere gelebilmesi için öncü reformlara imza atan Ulu Önderimiz Mus-tafa Kemal Atatürk Medeni Kanun ve kadın hakları, kadınların siyasi ve eğitim hakları, iş hayatına katı-lımıyla birlikte toplumsal yaşamda özgürlüklerini desteklemiştir.
İşte bizleri de “Kadın Gözünden Farklı Bakışlarla Ekonomi” başlığı altında böyle bir kitap çalışma-sına yönelten en önemli neden, hiç şüphesiz ki Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına verdiği bu değerden dolayı ekonomi alanındaki bilim kadınları olarak minnet ve şükranlarımızı iletmektir. Bu saikle çıktığımız yolda

Kadın Gözünden Farklı Bakışlarla Ekonomi Hakkında Bilgiler
Türü : İş Dünyası
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 194
ISBN : 9789753537667
Basım Yılı : 2024
Kağıt Tipi : 2. Hamur

Tükendi

Gelince Haber Ver

Kadının toplumda hak ettiği yere gelebilmesi için öncü reformlara imza atan Ulu Önderimiz Mus-tafa Kemal Atatürk Medeni Kanun ve kadın hakları, kadınların siyasi ve eğitim hakları, iş hayatına katı-lımıyla birlikte toplumsal yaşamda özgürlüklerini desteklemiştir.
İşte bizleri de “Kadın Gözünden Farklı Bakışlarla Ekonomi” başlığı altında böyle bir kitap çalışma-sına yönelten en önemli neden, hiç şüphesiz ki Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına verdiği bu değerden dolayı ekonomi alanındaki bilim kadınları olarak minnet ve şükranlarımızı iletmektir. Bu saikle çıktığımız yolda kadın akademisyenleri buluşturan bu editoryal kitaba katkıda bulunan akademisyenle-re teşekkür ederiz. 
Ayrıca kitabın basımının da bir kadın tarafından gerçekleştirilmiş olması amacımıza katkı veren önemli bir noktayı oluşturmaktadır. Bu bağlamda kitabın yayına hazırlanmasında tecrübelerini tüm iç-tenliğiyle paylaşan Der Yayınevi sahibi Sn. Elif Derbeder’e de teşekkürlerimizi sunarız.  
“Kadın Gözünden Farklı Bakışlarla Ekonomi” kitabımızın tüm ilgilenenlere ve okurlara faydalı olması dileğiyle.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.