Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Kainatın Sırları

Üretici Liste Fiyat
82,00
59,86
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler
Kur’an’da kâinatta sarsılmaz bir düzenin bulunduğu, bu düzenin boş ve anlamsız olmadığı, kâinatın özellikle insan varlığına uygun yahut yararlı biçimde düzenlendiği ve bu düzenin Allah tarafından konulduğu Kur’an’ın temel mesajlarından birini oluşturmaktadır.
Ayrıca  kâinattaki her şey, yeryüzündeki var oluş şartlarına uygun biçimde ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde insanın hizmetine verilmiştir.
Sonuçta insanın, bilgisinin ulaşabildiği bütün yaratılmışlar
Kainatın Sırları Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Veciz Yayınları
Yazar : İmam Suyuti
Barkod : 9786057072672
Boyut : 13.5x21
Sayfa Sayısı : 144
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2021
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver
Kur’an’da kâinatta sarsılmaz bir düzenin bulunduğu, bu düzenin boş ve anlamsız olmadığı, kâinatın özellikle insan varlığına uygun yahut yararlı biçimde düzenlendiği ve bu düzenin Allah tarafından konulduğu Kur’an’ın temel mesajlarından birini oluşturmaktadır. Ayrıca  kâinattaki her şey, yeryüzündeki var oluş şartlarına uygun biçimde ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde insanın hizmetine verilmiştir. Sonuçta insanın, bilgisinin ulaşabildiği bütün yaratılmışlara ibret nazarıyla bakarak ilâhî hakikatin delillerini ve işaretlerini görmesi, doğru bir inancı benimsemesi ve hayatına buna göre düzen vermesi amaçlanmıştır. Tercümesini yaptığımız İmam Suyûtî’nin kısaca “Kâinatın Sırları” adlı bu eseri, kendi ifadesiyle “İlm-i hey’et” (yani gökküresi bilimi/astronomi) hakkında yazılmış bir kitap olup (bir takım şeyleri hep) yasaklamaya çalışan kimselerin bununla sevinç duymalarını sağlamak ve basiret sahibi kimselerin de bu kitap sayesinde kâinatla ilgili ibret almalarını sağlamak maksadıyla  (çeşitli) rivayetlerden derlediği rivayetlerden oluşmaktadır.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.