Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Kayıp İnsanlar

Üretici Liste Fiyat
118,00
86,14
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

“Binlerce insan gelip geçiyor. Alışveriş yapanlar, keyif için gezenler, borçlular, harçlılar, tüccarlar, turistler, kalfalar, ustalar, çıraklar, yolcular, kâfirler, Müslümanlar, deistler; hâsılı binbir çeşit insan gelip geçiyor. Sadece izliyorum onları. Bu insan seli beni derin bir hesaplaşmaya sevk ediyor. Bazı adamların titri, kravatı ve koltuğu vardır. Onlar koltuklarının gölgesinde kravatlarına sarılarak makam ve titrlerini yaşarlar. Tüm dünyaları budur. Bir gün bunlardan biri gidince ki, ilk önce koltuk gider, onlar da biraz ölürler. Gittikleri toplantılarda eski makamlarını ve titrlerini

Kayıp İnsanlar Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Okur Kitaplığı
Yazar : Ebu Muhsin Bulut
Barkod : 9786052902691
Boyut : 13.5x21
Sayfa Sayısı : 102
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

“Binlerce insan gelip geçiyor. Alışveriş yapanlar, keyif için gezenler, borçlular, harçlılar, tüccarlar, turistler, kalfalar, ustalar, çıraklar, yolcular, kâfirler, Müslümanlar, deistler; hâsılı binbir çeşit insan gelip geçiyor. Sadece izliyorum onları. Bu insan seli beni derin bir hesaplaşmaya sevk ediyor. Bazı adamların titri, kravatı ve koltuğu vardır. Onlar koltuklarının gölgesinde kravatlarına sarılarak makam ve titrlerini yaşarlar. Tüm dünyaları budur. Bir gün bunlardan biri gidince ki, ilk önce koltuk gider, onlar da biraz ölürler. Gittikleri toplantılarda eski makamlarını ve titrlerini ısrarla vurgularlar, bu onların ölümlerinin ilk evresidir. Sonrası malum, en kısa sürede yitip giderler.”
Kayıp İnsanlar, hayat yolunu, iyinin ve doğrunun paylaşılarak artması, yaşamın dayanışmayla güzelleşmesi için çizmiş insanların öykülerini okuyucuyla buluşturuyor. Ebumuhsin Bulut’un kaleminden çıkan öyküler, doksanlı yıllarda yaşamın bir köşesinde, kendi payına düşen hayat gailesiyle meşgul sıradan insanların sımsıcak öyküleriyle dolu. Her hikâyenin tanıklığında kendinizden bir şeyler keşfederken, hayatınıza iyiliklerle dolu yeni bir pencere açmanın imkânını bulacaksınız.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.