Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Kedi Gözü

Üretici Liste Fiyat
100,00
73,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
10+ Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Anıl Ilgaz ilk kitabı Kedi Gözü’nde, sıcacık yuvasında mutlu bir yaşam sürerken, kendini birdenbire sokaklarda bulan minik kedi Moka’nın hikayesini anlatıyor.

Keşke o açık balkon kapısından kaçmasaydım, evin bir yerine saklansaydım… O pis adamlar beni mi arayacaklardı sanki? Korku, acı, merak, şaşkınlık gibi karmakarışık duygular içinde, bir anda karar verip atlamıştım balkondan. Daha önce de söylemiş miydim, biraz durup düşünmek gerekiyor bu hayatta, karar vermeden önce. Tam olarak nasıldı o söz? “Bu hayat, üstüne basıp geçtiğimiz karıncalardan ibaret değil, biraz durup düşünmek gerek” gibi bir şeydi sanırı

Kedi Gözü Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Çınar Yayınları
Yazar : Anıl Ilgaz
Barkod : 9789753485609
Boyut : 13.5x19.5
Sayfa Sayısı : 96
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2022
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Anıl Ilgaz ilk kitabı Kedi Gözü’nde, sıcacık yuvasında mutlu bir yaşam sürerken, kendini birdenbire sokaklarda bulan minik kedi Moka’nın hikayesini anlatıyor.

Keşke o açık balkon kapısından kaçmasaydım, evin bir yerine saklansaydım… O pis adamlar beni mi arayacaklardı sanki? Korku, acı, merak, şaşkınlık gibi karmakarışık duygular içinde, bir anda karar verip atlamıştım balkondan. Daha önce de söylemiş miydim, biraz durup düşünmek gerekiyor bu hayatta, karar vermeden önce. Tam olarak nasıldı o söz? “Bu hayat, üstüne basıp geçtiğimiz karıncalardan ibaret değil, biraz durup düşünmek gerek” gibi bir şeydi sanırım..

Evet, çok pişmanım…

“Bir kedi” diyorum kendi kendime, “ yaşadığı hayatın değerini bilmeli, onu sevenlerin, ailesinin değerini bilmeli. Sevgi, ekmek kadar, su kadar önemlidir, bunu unutmamalı.”

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.