Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Keşif Uzayı

Üretici Liste Fiyat
340,00
248,20
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 7-8 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

“Seni orada neyin beklediğini bilemezsin Dan.”
“Hayır, öğrenebilirim. Amarantin`e ne olduğuna bir cevap bulabilirim. İnsanlığın bu bilgiye sahip olması gerektiğini anlamıyor musun?”

İnsanlığın uzay yolculuklarının ve keşiflerinin artık galaksi sınırlarını aştığı 2500`li yıllarda geçen Keşif Uzayı; büyük keşiflerin, uzaylıların, makinelerin, savaşların, entrikaların, uzay gemilerinin ve farklı gök cisimlerinin etrafında son sürat döndürürken hikâyesini; zenoarkeoloji, transhümanizm, yapay zekâ, astronomi, kuantum teorisi, zihin felsefesi ve daha pek alanı açımlayıp onlara g&o

Keşif Uzayı Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Dedalus Kitap
Yazar : Alastair Reynolds
Barkod : 9786057639936
Boyut : 13x20
Sayfa Sayısı : 632
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Çevirmen : Yasin Öner
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

“Seni orada neyin beklediğini bilemezsin Dan.”
“Hayır, öğrenebilirim. Amarantin`e ne olduğuna bir cevap bulabilirim. İnsanlığın bu bilgiye sahip olması gerektiğini anlamıyor musun?”

İnsanlığın uzay yolculuklarının ve keşiflerinin artık galaksi sınırlarını aştığı 2500`li yıllarda geçen Keşif Uzayı; büyük keşiflerin, uzaylıların, makinelerin, savaşların, entrikaların, uzay gemilerinin ve farklı gök cisimlerinin etrafında son sürat döndürürken hikâyesini; zenoarkeoloji, transhümanizm, yapay zekâ, astronomi, kuantum teorisi, zihin felsefesi ve daha pek alanı açımlayıp onlara gönderme yapmayı da ihmal etmiyor.
"Evrende bizler kadar ya da bizden daha zeki varlıklar varsa; henüz neden birbirimizle iletişime geçemedik?" sorusuna bir yanıt şeklinde gelişen hikâye; zenoarkeolog Sylveste, Sonsuzluk Özlemi gemisinden Volvoya ve Kanyon Şehri`nden profesyonel bir katil olan Ana Khouri`nin yollarını büyük bir gizemin keşfine doğru kesiştiriyor.
Keşif Uzayı, Gallerli bir astronomi profesörü ve aynı zamanda bilim kurgu yazarı Alastair Reynolds`un yine aynı isimli bilim kurgu serisinin ilk kitabı.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.