Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Kriz

Üretici Liste Fiyat
225,00
141,75
Yorum Yap
Listeye Ekle
6 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Yazarlar 2008 ve 2019 krizlerini ve işletmeler üzerindeki etkilerini incelemek üzere bu konuda yapılan sayısız araştırma sonuçlarını değerlendirmiş ve analiz sonuçlarını bir roman tadında okuyucuya sunmuştur. İlk bölümde okuyucuya krizin ne olup olmadığı ile ilgili genel bilgiler verilmeye çalışılmıştır. İkinci bölümde kriz yönetimi, kriz öncesi, kriz anı ve kriz sonrası dönemle neler yapılması gerektiği konularına yer verilmiştir. Üçüncü bölümde kriz lider ve yöneticilerinin özellikleri ile ne yapmaları gerektiği üzerinde durulmuştur. Dördüncü bölümde krizden etkilenen özellikle küç&u

Kriz Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Gece Kitaplığı
Yazar : Hakan Gürsoy
Barkod : 9786258075052
Boyut : 16x24
Sayfa Sayısı : 96
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2021
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Yazarlar 2008 ve 2019 krizlerini ve işletmeler üzerindeki etkilerini incelemek üzere bu konuda yapılan sayısız araştırma sonuçlarını değerlendirmiş ve analiz sonuçlarını bir roman tadında okuyucuya sunmuştur. İlk bölümde okuyucuya krizin ne olup olmadığı ile ilgili genel bilgiler verilmeye çalışılmıştır. İkinci bölümde kriz yönetimi, kriz öncesi, kriz anı ve kriz sonrası dönemle neler yapılması gerektiği konularına yer verilmiştir. Üçüncü bölümde kriz lider ve yöneticilerinin özellikleri ile ne yapmaları gerektiği üzerinde durulmuştur. Dördüncü bölümde krizden etkilenen özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin hangi sorunlarla karşılaştığı ve nelere ihtiyaç duydukları konularında elde edilen araştırma sonuçları okuyucuya sunulmuştur.

Bu kitap, profesyoneller ve uzmanlar tarafından madde madde belirlenmesi gereken krizin hangi kurallar, ilke ve prensipler doğrultusunda nasıl ve ne şekilde yönetileceğinden ziyade, çalışandan patrona, üreticiden tüketiciye, satıcıdan müşteriye tüm paydaşların dikkatlerini ekonomik krizlere yönlendirmek ve krizlere karşı tedbirli olmalarını sağlamak amacıyla yazılmıştır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.