Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Küçük Kara Balık

Üretici Liste Fiyat
10,50
6,62
Yorum Yap
Listeye Ekle
Öne Çıkan Bilgiler

İçinde bulunduğu dünyadan ötesine ulaşmak isteyen ve tüm yapamazsın söylemlerine rağmen vazgeçmeyen bir balığın hikayesi.

“Yola düşüp gitmek, başka yerlerde neler olup bittiğini öğrenmek istiyorum. Bu lafları bana birinin öğrettiğini düşünüyorsun ama bilmeni isterim ki çoktandır düşünüyordum ben bunları. Elbette ondan bundan da çok şey öğrendim. Örneğin şunu anladım: Balıkların çoğu yaşlandıkları zaman ömürlerini boşu boşuna geçirdiklerinden yakınırlar. Sürekli sızlanır, Lanet okur, her şeyden şikayet ederler. Ben bilmek istiyorum; Gerçekten de yaşamak dediğimiz şey şu bir avu&ccedi

Küçük Kara Balık Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Oscar Yayınları
Yazar : Samed Behrengi
Barkod : 9786257735223
Boyut : 14x21
Sayfa Sayısı : 63
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2021
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

İçinde bulunduğu dünyadan ötesine ulaşmak isteyen ve tüm yapamazsın söylemlerine rağmen vazgeçmeyen bir balığın hikayesi.

“Yola düşüp gitmek, başka yerlerde neler olup bittiğini öğrenmek istiyorum. Bu lafları bana birinin öğrettiğini düşünüyorsun ama bilmeni isterim ki çoktandır düşünüyordum ben bunları. Elbette ondan bundan da çok şey öğrendim. Örneğin şunu anladım: Balıkların çoğu yaşlandıkları zaman ömürlerini boşu boşuna geçirdiklerinden yakınırlar. Sürekli sızlanır, Lanet okur, her şeyden şikayet ederler. Ben bilmek istiyorum; Gerçekten de yaşamak dediğimiz şey şu bir avuç yerde yaşlanıncaya kadar dolaşıp durmaktan mı ibaret; Yoksa dünyada başka şekilde yaşamak da mümkün mü?”

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.