Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Küçük Prens

Üretici Liste Fiyat
62,00
44,02
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Sanmayın ki “küçük” sıfatı “prens”in öyküsünün küçüklere ait olduğunu imler. Önce büyükler okumalı, sonra da küçükler ve her yaştan insanlar...

Hayata yalın bakışın, duru sözle kavramların anlamını öyküleyerek anlatmanın Exupery’de buluştuğu yer kuşkusuz yaşanmışlıklardır. Dahası doğa-insan ilişkisinden ağıp gelenlerin akıl süzgecinden geçirilerek Küçük Prensvari bir anlatıya dönüşmesi insanı benzersiz bir dünya seyrine çıkarır. Exupery’nin bu anlatısıyla, insanın yeryüzü serüvenine dair anlatılan bir “düş masalı”

Küçük Prens Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Eksik Parça Yayınları
Yazar : Antoine de Saint-Exupery
Barkod : 9786059864534
Boyut : 13x20
Sayfa Sayısı : 112
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2016
Çevirmen : Azra Erhat
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Sanmayın ki “küçük” sıfatı “prens”in öyküsünün küçüklere ait olduğunu imler. Önce büyükler okumalı, sonra da küçükler ve her yaştan insanlar...

Hayata yalın bakışın, duru sözle kavramların anlamını öyküleyerek anlatmanın Exupery’de buluştuğu yer kuşkusuz yaşanmışlıklardır. Dahası doğa-insan ilişkisinden ağıp gelenlerin akıl süzgecinden geçirilerek Küçük Prensvari bir anlatıya dönüşmesi insanı benzersiz bir dünya seyrine çıkarır. Exupery’nin bu anlatısıyla, insanın yeryüzü serüvenine dair anlatılan bir “düş masalı”nın içinden bakarız. Orada dostluk, arkadaşlık, paylaşım, sevgi, değerbilirlik, birbirini anlama, bağlılık, kendini keşfetme, doğayı tanıma vardır. Kendi yıldızını keşfetme, yaşama kılavuzunu bulma yolculuğuna çıkarır sizi üstelik Exupery Küçük Prens’le.

Size sunduğumuz Azra Erhat’ın çevirisi 1968’de Yankı Yayınları’nca okura ulaştırılmıştı.

İlk özgün çevirilerden biri olarak nitelendirebileceğimiz bu çevirinin günışığına çıkarılması, Erhat’ın adıyla yayıncısı denemeci Kemal Demirel’in bir kez daha bu kitapta anılarak buluşmasını da bir sürekliliğin ifadesi olarak almalı.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.