Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Küçük Şehzade

Üretici Liste Fiyat
76,00
54,72
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Koca kâğıdın u¨zerinde ilkin kocaman bir “Su¨leyman”, onun altında ise ku¨çu¨k bir “Su¨leyman”. Biri şehzade Su¨leyman’ın hat eseri, öteki ise imzası. İmzasını da atınca kâğıdı bir kere daha iki eliyle tutup gözlerinin hizasına kaldırdı. “Ben de bu¨yu¨k bir hattat oldum,” dedi. “Şimdi u¨nu¨m yayılmalı yeryu¨zu¨ne.”
Cahit Zarifoğlu, ku¨çu¨k bir şehzadenin gözu¨nden yaşama bakarken onun duygularıyla du¨-şu¨ncelerine şefkat ve dikkatle ortak oluyor. Ku¨çu¨k Şehzade ile tam da çocuklara yakışan bu¨yu¨k sorular fısıldıyor bize.

Küçük Şehzade Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Koca kâğıdın üzerinde ilkin kocaman bir “Süleyman”, onun altında ise küçük bir “Süleyman”. Biri şehzade Süleyman’ın hat eseri, öteki ise imzası. İmzasını da atınca kâğıdı bir kere daha iki eliyle tutup gözlerinin hizasına kaldırdı. “Ben de büyük bir hattat oldum,” dedi. “Şimdi ünüm yayılmalı yeryüzüne.”
Cahit Zarifoğlu, küçük bir şehzadenin gözünden yaşama bakarken onun duygularıyla dü-şüncelerine şefkat ve dikkatle ortak oluyor. Küçük Şehzade ile tam da çocuklara yakışan büyük sorular fısıldıyor bize.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.